Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga3381

8 miesięczny maluch na urlopie bez mamy ?

Polecane posty

Gość Mama Bartka i Oliwki
Wiesz co, Autorko? Umów sie na wizytę do pediatry, zabierz męża ze sobą. Wcześniej powiedz lekarzowi, na jaki pomysł wpadł Twój mąż ze swoimi rodzicami - niech lekarz mu to wyperswaduje! A zrobi to na pewno.

Jeśli lekarz zabroni - to nie ma opcji, by maluch poleciał "na urlop".

No, aż mi się ciśnienie podniosło na taką głupotę :-0

uwazam ze to glupota, ja bym nigdzie nie pusciala malenstwa i mysle, ze powinniscie ten urlop spedzic razem z dzieckiem tam gdzie mieszkacie. A nie osobno... dziecko powinno byc przy matce !!

Gość lkjkj
Też aż mi ciśnienie skoczyło. Po pierwsze - teściowie są chyba niepoważni. Ale to, że do ojca nie trafiają argumenty matki, to już dla mnie po prostu nie do pomyślenia. Ty mu kobieto nie tłumacz, tylko powiedz wprost, żeby sobie wybił ten pomysł z głowy bo nic z tego, koniec, nie ma w ogóle dyskusji. Boże, gdyby mój z czymś takim wyskoczył, to bym go zjechała równo, jak gówniarza.

Gość mama półroczniaka
ja przestałam karmić, ale nigdy przenigdy nie oddałabym tak małego dziecka na tak długo, nawet z ojcem nie będzie mu jak z tobą, przeciez on ciebie potrzebuje najbardziej, odebrac w takim wieku dziecko matce..masakra

Gość Niemaiea
Absolutnie nie. Dokładnie: w ósmym m-cu u dziecka pojawia się tzw. lęk separacyjny i to najgorszy moment na rozłąkę z matką.