Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomikaajkaal

Wybór trudny moze was zapytam Która ładniejsza Alicja Bachleda Curuś czy Włodarc

Polecane posty

Gość smutnomikaajkaal

Alicja Bach.Curus czy Agnieszka Włodarczyk mój facet zapytał i uwaza ze jesteli nie wsiem to dziwna jestem ale ja nei wiem

dla mnie Alicja jest ładną kobietą jakoś Włodarczyk taka sztuczna i nie bardzo ją lubię

Gość smutnomikaajkaal
Sorry za ten durny temat ale gdzieś mi mózg się zawieruszył.

Gość wrozbita prawde ci powie
Wlodarczyk ma bardziej wulgarna urode, a to jest:classic_cool:

Gość Youllio
Twój facet tak powiedział bo jesteś dziwna.

Gość jtrkrykyry
ciekawe jakie mają cipki, ale Alicja niby cnotka a dała rozjechac się kolinkowi A włodarczykowa nie wiadomo ilu juz pukała

Gość Open nrg Q
Obiektywnie stawiając sprawę.Alicja.

Gość smutnomikaajkaal
Nie mój facet dziwił sie ze moge nie wiedziec a ja nei wiem

Gość Ninoczka33
Oczywiście że Alicja ładniejsza. Włodarczyk ma wole i krzywy nos :o

Gość Nic nie jest
Alicja.

Gość głupi wybor chyba prowo
Alicja piekna, chcialabym tak wygladac, Włodarczyk przecietna, zniszczona, solarka...tandeta, nie chciałabym byc taka :O

obie są ladne i kazda ma w sobie cos innego, ale nie ma ogolnie przyjetej normy urody, wiec to co mi sie podoba, komus wcale nie musi Alicja ma mocno pociąglą twarz, Wlodarczyk to tapeciara uzalezniona od solarium Bachleda osiągneła jako aktorka znacznie więcej niż jakaś Włodarczyk, nie spotkałam jej osobiscie, ale wydaje się byc mimo wszystko skromniejsza od tej drugiej z Włodarczykową miałam "przyjemność" się kiedyś przypadkowo spotkać i zachowała się jak nadęta, bucowata gwiazda niemalże światowej sławy celebrytka :O powiem szczerze, ze zmienilam wtedy o niej zdanie, bo kiedys myslalam, ze to wrazliwa, skromna dziewczyna :O znajoma tez miala z nia do czynienia - wrazenia takie jak moje! :O więc nie chodziło chyba o gorszy dzien :O

Gość bambiska
No pewnie, ze Alicja!! Wlodarczyk po 5 operacjach plastycznych wyglada poprostu sztucznie

no i zachowanie Wlodarczyk wobec kolezanki z pracy yhm....:O oczywiście nie wiem jak dokladnie bylo i nie bronię tutaj calkowicie ani Anety Zajac, a juz tym bardziej Krawczyka, ale ona powinna sie trzymac od niego zdala, a nie wykorzystywac chwile i wdawac się w romans :O

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/db/Agnieszka_Wlodarczyk.jpg/240px-Agnieszka_Wlodarczyk.jpg&imgrefurl=http://pl.wikipedia.org/wiki/Agnieszka_W%25C5%2582odarczyk&h=351&w=240&sz=29&tbnid=r_saD2K4EBPGXM:&tbnh=90&tbnw=62&prev=/search%3Fq%3Dagnieszka%2Bw%25C5%2582odarczyk%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=agnieszka+w%C5%82odarczyk&docid=h0FLY-Wovi6WpM&hl=pl&sa=X&ei=gEmeT9KOLaSi4gTJuNmpDg&sqi=2&ved=0CDYQ9QEwAA&dur=288 :classic_cool:

Gość marcin84xxx
dla mnie wybór jest prosty.Włodarczyk jest piękną kobietą i mimo swoich lat nadal nieźle się trzyma. Alicji za darmo bym nie chciał,przypomina mi konia.

Gość marcin84xxx
zarówno krawczyk jak i farel wygladają jak jakieś pedaly

Gość asdese
Wlodarczyk .. Widac ze lepiej obciaga

Gość hsjajhalks
nie łądnie sie tak śmiać

Gość koko spoko
Żadna z nich nie jest rewelacją, ale jeśli już mam wybierać to stawiam na Alicję. Włodarczyk jest zniszczona od tego solarium.