Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ann22

Spotkanie po dwoch latach pisania!!!

Polecane posty

Gość ale sie porobiło
no wiesz, chodziło mi o to, czy nie podejrzewa, bo skoro tak od rana do wieczora piszecie sobie, dzwonicie to chba ciężko z tym się ukryć

Oczywiscie,ze nic nie wie,a podejrzewal mnie zawsze,o wszystko. Dodam,ze ze dwie godziny temu przeczytal ten topik :P Pojechalam na zakupy i zostawilam go ...Heh zapytal czy to ja..:) No pewnie,ze nie ja :)

Gość ale sie porobiło
albo jest mu wszystko jedno albo od dawna cos podejrzewa. Tylko nie daje poznac po sobie. No chyba, ze nie ma go w domu cały tydzien.

Gość ale sie porobiło
ale prowo... gdyby to przeczytał to juz bys tu nie napisała ani słowa, a juz na pewno nie o tym fakcie, ze to przeczytał

Szkoda, że męża nie poznałaś przed ślubem. Może wtedy byś za niego nie wyszła i byłby święty spokój. A ten gostek, co go poznałaś - jestem PEWNA, że bardzo niedługo bajka się skończy. Mogę się założyć.

Nie siedzimy od rana do wieczora.mielismy swoje godziny..,Znamy swoj program dnia.Dzwoni do mnie tylko wtedy kiedy puszcze mu sygnal,wtedy wie ,ze jestem sama.Czasem zdarza mu sie zapomniec i wydzwania.Bywa,ze wyciszam telefon..Albo improwizuje rozmowe z kolezanka i on wtedy sie rozłącza .

"gdyby to przeczytał to juz bys tu nie napisała ani słowa, a juz na pewno nie o tym fakcie, ze to przeczytał" ściemniała przecież, niczego nie przeczytał :)

Gość ale sie porobiło
no dobrze, ale jezeli mąż przeczytał ten topik, to nie boisz się, że teraz sledzi ten temat na swoim kompie? Czy też jest Ci wszystko jedno?

Gość ale sie porobiło
"ściemniała przecież, niczego nie przeczytał " :D nie załapałam

To nie jest żadne prowo,myslcie sobie co chcecie. Nie wiem co bedzie dalej,nie łudze sie.Mam swoje problemy,chce sie z nimi uporac.Wiem jak jest teraz,dlatego probuje sie dystansować.A ON ??...kto wie, moze mu przejdzie..jednak nic na to nie wskazuje ;) :)

Kurde,no przeczytal i z usmiechem zapytal czy to ja .Wie,jak czesto siedze na kafe i czytam rozne tematy,wiec wie,ze to nie ja :)

Gość ale sie porobiło
to uważaj, bo może jednak z czyms się zdradziłas i Cię obserwuje po cichu

W momencie w ktorym to przeczytal,to tylko moj wiek sie zgadza :)

Gość ale sie porobiło
moze wejsc na ten temat kiedy tylko zechce. A jak skojarzy fakty? Nie boisz się?

dlaczego nie rozwiedzisz się z mężem ? nie kumam tego kuzwa...

"W momencie w ktorym to przeczytal,to tylko moj wiek sie zgadza" Tylko Twój wiek się zgadza, tak? A reszta to kłamstwa? I który wiek się zgadza? To, że masz 34, czy że 35? Bo ponadto (czyli to, co się NIE zgadza) napisałaś o sobie, że: - palisz papierosy - jesteś mężatką, ale z mężem nie mieszkasz - mieszkasz w mieście - kłócicie się z mężem często - on organizuje wam wolny czas - spotykacie się z jego lub wspólnymi znajomymi - często siedzisz na kafe...

Coz za gleboka analiza :) i tak ma byc,to szczegoly ,ktore nie sa istota sprawy :)

A co z dziećmi? Czy Twój nowy chłopak jest w stanie podjąć się opieki nad nimi?

Gość ale sie porobiło
ok, autorka miesza w szczegółach, żeby mąż się nie połapał gdyby tu jednak zajrzał a główny wątek / ten prawdziwy/ to fakt, ze poznała gościa przez internet, zakochała się i ma nadzieję na kontynuację w realu zakonczoną happy endem :) czy tak Autorko?

Gość Berciowa
Autorko, bardzo ci kibicuję. Napisz jak wasze spotkanie wspomina chłopak? I wogole co u was? :-)

Gdyby nie moja sytuacja rzekła bym ,ze wszystko jest super W sumie spotkalismy sie cztery razy,ostani raz jak wyjezdzał z kraju.Mamy ze soba stały kontak,rozmawiamy codziennie.On jest zachwycony,mysle ze spotkanie sie w koncu po tak długim czasie tylko nakreciło sytuację..:)

dziękuje,za miłe słowa i kibicowanie :))