Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wklejcie_linki

jakie buty do takiej sukienki?

Polecane posty

Gość opracyja stylówa
szpilki w kolorze nude

Gość wklejcie_linki
a zlote nie?

Gość opracyja stylówa
no ja bym złotych nie ubrała, poza tym byłby przesyt złotego chyba

Szpilki kolorowe. Sukienka jest jasne, więc spokojnie możesz ubrać kolorowe szpilki- czerwone, niebieskie, fioletowe - jakie tam masz w szafie. Szpilki w kolorze nude i same będziesz wyglądasz jak nuda :D. Taką stylizację się przełamuje kolorowymi dodatkami, a nie takimi samymi.

Gość wklejcie_linki
mam przesyt butow w kolorze nude. zaproponujcie inna alternatywe pls.

Gość wklejcie_linki
Jaqueline mam zlota kopertowke (ale dyskretna). a co z czarnymi butami?

Gość opracyja stylówa
fioletowe? :D

Gość wklejcie_linki
opracyja stylówa po co ten usmiech? czy to jest powazna propozycja? ;) nie chce wygladac jak przebieraniec. fioletowy lubie, ale sama nie wiem...

Gość klikaklkia
ani zlote ani nude, bo calosc bedzie jalowa czarne pasowalybyidealnie, ewentualnie jakis wyrazusity kolor

Gość opracyja stylówa
czarne bardziej, fioletowe to jakaś porażka

Jak Ci się nie podobają fioletowe (nie wiem co się tak przyczepiłaś) to masz milion innych kolorów - miętowe, żółte, pomarańczowe, niebieskie, czerwone, pudrowy róż, zielone, granatowe- od wyboru do koloru.

Gość klikaklkia
asia , raczej nie ten kolory ;) wg mnie idealnie komponowalyby sie czarne, azurowe/ z paskow sandaly na obcasie - z tego wzgledyu, ze sukienka jest zabudowana i jasna

Gość wklejcie_linki
asiax161 dzieki, ale tylko te pierwsze mnie powalily (mimo, ze nude). oczywiscie sukienka byla droga, wiec na butach musze przyoszczedzic, stad niestety no way :O klikaklkia - czarny ok, ale nie sandaly, bo bede w rajstopach. wrzuccie wiecej linkow pls.

Gość klikaklkia
opracyja ta sukienka nie jest nude tylko biala ;) znacznie rozni sie od sukienek ktore wkleilas poza tym dla tych co maja troche wyczucie stylu - Kim #KArdiashan jest krolowa kiczu ;)

Autorko, musisz się przebiec po sklepach innymi słowy. Jak chcesz ze sklepów internetowych to masz: www.deezee.pl www.fleq.pl www.stylowebutki.pl

Gość opracyja stylówa
ja nie mówie o kolorze sukienki tylko butów! i nie chodzi mi o krój sukienki a kolory. nie tylko ona łączy biel z nude

Gość wsdsgeerghe
Jak dla mnie do tej sukienki pasują buty w kolorach: -złoto -beż -biel -pomarańcz (+ pomarańczowe dodatki: makijaż, biżuteria, może torebka) -brąz (+ dodatki w brązie) Wg mnie czarne, fioletowe, zielone, niebieskie, czerwone itd. buty do niej nie pasują. Czarne by wyglądały przytłaczająco.

Gość wklejcie_linki
Jaqueline juz z 500 razy przelecialam te strony. plus bucikowo i nic. mam dobre buty nude, ktore na pewno by pasowaly, ale qrcze niedobrze mi sie juz robi od tego koloru.

Gość klikaklkia
polaczenie bialej sukienki z nude butami to totalny niewypal wg mnie wklejcie mi zdjecie gdzie cos takiego wyglada stylowo

Gość wklejcie_linki
wsdsgeerghe bez jest dla mnie jak nude. czyli no-no. pomarancz moglby byc ciekawy, ale mam zlota kopertowke, wiec nie jestem pewna.

Gość opracyja stylówa
klikaklkia jest tego pełno ale nie bede wklejać, bo wszystko skrytykujesz, że jest be.

Gość klikaklkia
a co nie mozesz znalezc zdjecia gdzie ktosstylowo polaczyl biala sukienke z nude butami? :D nie dziwi mnie to :P