Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina1989

schudnąć po chormonach. Do sierpnia wejść w stare dżinsy!!!

Polecane posty

Gość karolina1989

Cześć wszystkim Szukam sojuszniczek:) Mam 23 lata 163cm wzrostu i ważę 65 kg;/ Przez jakiś czas brałam chormony i niestety przybrało mi się troszeczkę. Przestałam i teraz chcę zgubić zbędne kilogramy. Najtrudnije jest mi się oprzec podjaduniu i słodyczom.. ale mam nadzieję że dam radę. Ugotowałam zuokę kapuścianą i przez 5 dni będę ja wcinac 2 dni przerwy i znowu... zobaczymy Jest ktoś chętny do towarzystwa???

Gość heaaaaahaaa
Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach Hormonach się pisze.

Gość karolina1989
Przepraszam!!nawet nie zauważyłam Mozna uznać to jako literówkę;/