Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stosunek przerywany

stosunek przerywany

Polecane posty

Gość stosunek przerywany

Jestem z moim mezem 9 lat i od 7 lat nie stosujemy zadnej antykoncepcji tylko stosunek przerywany i nie zaszłam jeszcze w ciąze... czy któraś z Was ma moze podobne doświadczenia??Bo jakos ostatnio zaczęłam rozmyslac na ten temat i sie zaczełam martwić ze moze być cos z Nami nie tak,niby lekarz mówi ze ze na wszystko jest wpozadku no ale mój maż zapewne jak wiekszosc mezczyzna nie spieszy sie do lekarza bo zawsze ma za mało czasu.....:-( Chyba musze sie bardziej zmotywować i wybrać sie z mezem na badania.A wiec słyszała moze ktoraś z Was o takim przypadku jak mój:-) Pozdrawiam wszystkich czytajacych:-)

Gość Londyn
Witam Ja z mężem jestem od 7 lat i nigdy nie uzywalismy żadnej antykoncepcji zawsze stosunek przerywany i nigdy nie wpadliśmy ale dwa lata temu doszliśmy do wniosuku ze juz czas o dziecko staraliśmy sie dwa miesiące :-) Tak więc nie ma powodów do obaw:-)

Gość bo temat zabawny
Znam jednego gościa Wincenty za późno wyciągniety... A tak poważnie przez kilka lat też stosowaliśmy tą pseudo metodę,a potem bez problemu zaszłam.

Gość skoro stosujecie te metode
to znaczy ze ciazy nie planujecie, sprobujcie do konca i dopiero jak przez pol roku seksu do konca nie bedzie ciazy to wtedy wysylaj chlopa na badania. widac sie stara dobrze mu to wychodzi wyciaganie wczesniej.

Gość stosunek przerywany
No prosze a wiec nie jestem sama,kurcze czasami ja zaczniemy rozmowe z mezem o dziecku to tak sie chciało by juz tego dzidziusia,ale potem przychodzi zeczywistosc.... i pytania czy sobie poradzimy,czy jestesmy w stanie zapewnic dziecku dobry byt i takie tam nurtujace pytania,moj maz najlepiej powiedział"a żebyśmy wpadli tak jak większość Naszych znajomych to los podiął by za Nas decyzję i musielibyśmy sobie poradzić" no ale moze los przewidział dla Nas zupełnie co innego...

Gość stosunek przerywany
No włąśnie o to chodzi ze nie mozemy sie zdecydować jak byśmy wpadli to napewno bylibyśmy szczesliwi ale jakoś tak zdecydować sie nie mozemy.....:-(

Gość agiew
Ja bym się nie zdecydowała na tą "metodę antykoncepcji" . Odpada :) Bałabym się wpadki. Jeśli chodzi o seks bez zabezpieczenia, owszem stosuję, ale wcześniej określam sobie dni płodne przy pomocy afrodyty. Jeśli wystąpią - zabezpieczamy się. Jesli nie - to nie.

Gość loakkajaj
owszem, przy takim stosunku moga być wpadki i na taki stosunek decydują sie rodziny co mają rezerwę na ilość dzieci, a nie te co najpierw narodziły, bo nie wiedziały co z tyłkiem zrobić to już odpada.