Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niska karlica 22

Kto z was nosi wkadki podwyzszajace do butow ?? Jestem za niska

Polecane posty

Gość niska karlica 22

i czuje sie z tym fatalnie, zwlaszcza gdy widze ze gowniary 12 letnie sa wyzsze ode mnie :( Chce kupc wkladki ,widzialam takie ktore podwyzaszaja do 5 cm ale nei wiem jak sie w tym chodzi ,czy noga mi z buta nie wypadnie - odsloniete obuwie odpada rzecz jasna od szpilek ciagle mnie bola nogi . Widzialam rowniez buty z wbudowanym podwyzszeniem ale glownie dla facetow, te dla kobiet sa wstretne :O

Gość como
to popierrdalaj w łyżwach

Gość 4654
Wiesz co sama jestem niska i nie lubie chodzic na szpilkach... ale ostatnio znalazłam takie fajne botki w aldo z 3,5cm platformy + 10cm obcasu (nie licząc platformy) Odziwo bardzo łatwo się w nich chodzi, mimo, że są wysokie, do tego zakładam króciutkie spodniczki odsłaniające nogi http://pimente.pl/do/item/1007-1/Nesso W tych butach to jestem o 13 cm wyższa, a pokazywanie nóg to dodatkowy atut, który sprawia, że jest się optycznie wyższym:) Chyba ta opcja lepsza niż wkładki, które szpecą nogi i buty...?

Gość jjjjjojjjjk
racja, lepsza platforma albo koturny, ja mam lekkie na cieple pory, wiosne lato i jesien. Miałam wkladki, max tall z mangoTV - byly ok regulacja od 1 do 5, ale przesuwaly sie podczas chodzenia, noga bolala tak jakbym chodzila w szpilkach, nie pasują do wszystkich butow :O trzeba wybierac glębokie. Inne wkladki z marketu, tragedia, wygodniejsze ale po miesiącu spłaszczyły sie jak naleśnik :D