Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozliwe to?????

Czy mozliwe jest przytycie od picia piwa?

Polecane posty

Gość mozliwe to?????

prawie codzien od jakiegos miesiaca wypijam 2 piwa czy mozliwe jest ze od niego przytylam?

Gość 23123123123123
jest cos takiego jak indeks glikemiczny, piwo, czpisy maja najwiekszy. Ja kiedy polubiłam piwo i zaczełam pic kilka razy w tyg. przytyłam w półtora roku 1,5 kg

Gość 23123123123123
tzn przytyłam 10 kg

Gość najmadrzejszy na swiecie
tak, ale oczywiscie nie przytyjesz pijac samo piwo, trzeba takze jesc:)

Gość córka garbatego pająka
Każdy alkohol to puste kalorie.

Gość mozliwe to?????
ja czuje ze przytylam jakies 3-4kg:O i brzuch mi sie powiekszyl

JAK KURWA NIE PRZYTYJE, SKORO W PIWIE JEST KALORYCZNY CUKIER I KALORYCZNY ALKOHOL, WY SKOŃCZENI DEBILE!

Gość mozliwe to?????
czy jak przestane pic to wroce do swojej wagi?

Gość fbfbfcgb
fu zeby dziewczyna byla chlorem?? to damie nie przystoi... chyba ze damą nie jestes co juz mnie nie dziwi w naszych czasach 🖐️

Gość ojojku
ja bym sie martwiła alkoholizmem a nie nadwagą.. chociaz, jak sie calkiem rozpijesz to schudniesz na bank.. mało widuje grubych żuli.

Gość mozliwe to?????
po pracy i w weekend po calym tygodniu czasem sie chce zrelaksowac co w tym zlego??? pytam tylko czy jesli przestanie pic tak duzo to czy wroce do mojej wagi?

Gość 23123123123123
samoczynnie nie wrócisz, tak jak z wszystkich bedziesz sie musiała odchudzac, i z brzuchem moze byc cieżko

Gość fdses
SAMO PIWO NIE jest przyczyna tycia , ale rowniez ma kilka kalorii .. Jedna nie jest powodem ..

Gość
jasne ze tak..piwo i alkohol maja takie same kalorie co slodzycze !

Gość 23123123123123
pół litra piwa ma ok. 250 kcal, jest przyczyną, bo powoduje tycie, chyba ze ktoś pije samo piwo i nic ni ejes, albo je b.mało

Gość ten samos problemos
Ja od października przytyłam jakieś 4 kg przez piwo. Wypijam średnio 9 piw tygodniowo, czasem mniej czasem wiecej. Brzuch mam większy :O Jem normalnie jak zwykle, więc przytyłam po piwie

Gość mozliwe to?????
w takim razie musze przestac pic:D chce wrocic do swojej normalnej wagi i lepiej sie czuc:)

Gość 23123123123123
ja nigdy ni e rzucę piwa, nie piję co dzień, ale bez piwa... to nie zycie... :(

Gość fbfbfcgb
szkoda ze masz taką żulską formę relaksu, prawdziwe kobiety na wysokim poziomie potrafią sie inaczej relaksowac..... ale co kto woli...

Gość mozliwe to?????
no wlasnie ja zaszalałam troche w swieta i wiecej jadlam a od swiat jem mniej niz wczesniej zeby jakos wrocic do normy w jakiej bylam przed swietami nie wiedzialam ze piwo mi w tym przeszkadza:O teraz tez jem malo zeby zgubic te co niepotrzebne juz nie pije wiecej

Gość ojojku
po pracy i w weekend po calym tygodniu czasem sie chce zrelaksowac co w tym zlego??? pytam tylko czy jesli przestanie pic tak duzo to czy wroce do mojej wagi? Pisałaś najpierw ze prawie codziennie.. picie regularnie nawet niewielkich ilosci alkoholu jest bardziej niebezpieczne niż picie zadko duzej ilosci - pijac czesto przyzwyczajasz organizm.. potem mozesz nei zauwazyc jak zwiekszysz dawkę. A co do pytania.. piwo jest kaloryczne ale jest jeszcze problem podjadania przy piciu piwa.. najbardziej tyle sie łacząc tluste ze słodkim - organizm zużywa łatwy do spalenia cukier a tłuszcz magazynuje. Jesli pijac piwko - czyli słodkie, zagryzasz chipsami czy orzeszkami- czyli tłustym.. to ci te przekaski prościutko w bioderka i brzuszek wchodzą.

Gość mozliwe to?????
a co komu do mojej formy relaksu hmm?? po calym tygodniu lubie usiasc z ksiazka w reku i popijac sobie piwko

Gość 23123123123123
szkoda ze masz taką żulską formę relaksu, prawdziwe kobiety na wysokim poziomie potrafią sie inaczej relaksowac..... ale co kto woli... tzn jak??? Wibratorem?

Gość fbfbfcgb
piwo nie kojarzy sie dobrze w szczegolnosci kiedy pije dziewczyna, lepiej by to wyglądało gdybys piła wino :P

Gość mozliwe to?????
zaczelam pic reguralnie od jakogos 20 marca, najpierw po jednym pozniej zaczely sie 2 dziennie no i do tej pory dzis nie pilam nic i chyba na tym poprzestane :)

Gość fbfbfcgb
to ze jedyne twoje hobby to wibrator nie oznacza jeszcze ze wszystkie dziewczyny tez są takie "inteligentne"...

Gość 23123123123123
fbfbfcgb- a ty facetem jesteś moze??? Na co takie ograniczone podejscie do zycia? Ja wina zawsze lubiłam, ale dobre kosztuje majątek. Z piwami jest inaczej, sa b. dobrej jakości tanio. Poza tym, czesto po winie miałam problemy zołądkowe...