Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja pisze pierdoły

Mój ex szaleje z dziewczynami

Polecane posty

Jak to tak jest, że mężczyzna jest z kobietą rok, są w sobie zakochani, dobrani, wszystko super, nagle on odchodzi bo stwierdza że jednak nie to a zaraz potem kręci się wokół różnych innych panienek, pomimo iż wcześniej zanim był ze swoją ex tego nie robił? Nie ogarniam :o Dla mnie to jakieś niepojęte

Gość smutna104
moze chce sie jeszcze wyszalec

Rozumiem. Ale jak tak można wyjść ze związku od razu do innych się zalecać? Przecież po takim czasie to nawet jeśli miłości nie było to jakieś uczucia muszą być... Tak hop siup jakby żadnego związku nie było, a facet bardzo się zarzekał, że mu zależy. Niektórzy nie szanują uczuć

Gość smutna104
niestety niktorzy faceci tzn tacy ''faceci'' a craczej chlopcy nie szanuja uczuc;/ tez to przechodziłam niestety

dziwnie sie czuje jak 2 mies po rozstaniu on już się przytula z inną dziewczyną i o zgrozo te wszystkie zdjęciasą na portalu społecznościowym

Gość smutna104
wiem co czujesz, bo ja dobre pol roku po rozstaniu jakbym go zobaczyla z inna to pewnie bym sie poplakala po kryjomu.. tyle ze ja zerwalam sie ale on na mnie to wymusil..wiec tak jakby on to zrobil....ale oni juz tak maja co niekotrzy