Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fggdgdfgd

sonda o żarciu

Polecane posty

Gość fggdgdfgd

szczerze napisz co dzisiaj jadłeś/aś przez cały dzień nazwa, ilość plus wszystkie płyny spożyte w ciągu dnia

Gość dezodorant7
kilka herbat nie pamiętam ile jeden napój energetyczny (działa na mnie jak dopalacze ;-) ) połowę leys z wczoraj kotleta i ziemniaki kotlet z kury batonika takiego z biszkopta malutki był no i to wszystko

Gość fgdjkoiuavgdamhdg
-2 razy batonik grzesiek w czekoladzie -4 razy zupa -ziemniaki , mizeria, pół mielonego (z dokładką) -bigos -(nie wiem jak to się nazywa : biały ser+śmietana+cebula do tego 2 kromki chleba) -1 litr wody cytrynowej -3-4 kawy -2 herbaty

Gość jiojoi
2 sztuki ferrero rocher+cappucino 3 grzaneczki z pasta z tunczyka+zielona herbata duzo soku z woda kawalek bagietki z serem i pomidorem+troche salatki warzywnej

Rano - kanapki z kawa obiad - zupa (zurek) i karkowka z ziemniakami i kapusta a na kolacje kanapki z herbata i na pod.- zestaw cheesburgera z frytkami i cola a teraz ide maryche zapalic bo smutno mi :(

woda z sokiem z cytryny zielony szejk razowy makaron z warzywami x2 banan gruszka kilka daktyli 3 szkl zielonej herbaty

Gość hohiklkA
sniadanie owsianka z mlekiem jabłko obiad schabowy z brokułami przekąska serek ziarnisty z pomidorem kolacja jajko sadzone z ogórkiem kiszonym i pomidorem i na wieczór grill 2 kiełbaski duzo zjadłam?

Gość fgdjkoiuavgdamhdg
Zapomniałam o 2 jabłkach ;) Może 3 jak dalej o jedzeniu poczytam...

Gość pusiaczek123
sernik, makowiec, galareta, pieczonki, chleb z serkiem topinym, zaraz zupka chińska :(

Gość rabbit junk
2 kanapki z masłem, sałatą, serem i pomidorem czipsy maczugi baton grzesiek bez czekolady 6 polędwiczek z kurczaka + frytki 2 cukierku galaretki lody w wafelku lody na patyku woda niegazowana ponad pół litra sok pomarańczowy z pół litra trochę coli

Gość fggdgdfgd
ciemna bułka z pastą avocado 2 naleśniki z jabłkami i białym jogurtem sałatka z tuńczykiem plus kilka frytek 4 kostki czekolady 3 kawy z mlekiem dwie herbaty dwie szklanki wody

Gość amaaa
rzodkiewkę i sałatę z sosem winegret jabłko musli owocowe z maślanką truskawkową pure z fasoli jajko sadzone 2 naleśniki z serem ze 2 litry wody albo i więcej bo gorąco było kawę mieloną A po co Ci to?

Gość aacac
bulke z gotowana kielbaska troche zupy pomidorowej kielki na patelnie jablko kilka paluszkow kurde malo ale jestem tak wkurwiona na mojego faceta, ze wogole glodna nie jestem :-0

Gość magdalllllenaaaaa
Pierwszy posiłek o jakiejś 17stej - dwa jajka sadzone z ziemniakami i kefirem. Lód Magnum classic. Pół wielkiej paki paluszków. Litr pepsi. To by było na tyle.

śniadanie danonek straciatella obiad kopytka sos ,zrazy i surówka kolacja jajko na twardo i kromka chleba do picia 8 herbat zielonych litr wody mineralnej