Gość tudilagida Napisano Kwiecień 30, 2012 Powiedzcie mi o co moze chodzic temu chlopakowi bo nie moge go rozkminić.: spotkalam sie z nim w ciagu gdzies 2 tygodni 4 razy, spodobal mi sie, ja jestem niesmiala, a on zabawny i duzo gada, kiedy jestesmy razem wydaje mi sie ze mu sie podobam, pocalowal mnie na 3 spotkaniu, nie byl jakis napalony tylko slodki, nigdy nie mowi nic zboczonego.Jak pytam co bedziemy robic to odpowiada ze co tylko chce. Problem jest z tym ze nic nie pisze, tylko: spotkamy sie? i sie umawiamy, nie ma sweet esemesow ani nie mowi mi zadnych komplementow. Ostatnio ponad tydzien sie nie odzywal i juz myslalam ze dal se spokoj ale potem dwa razy jeszcze zagadal na gg co slychac i króciutka gadka. No ale zgodzilam sie z nim spotkac 5 raz i to bylo az 3 tygodnie przerwy. Na koniec powiedział ze moze jutro do kina pojdziemy, czy znam jakis fajny film teraz graja, no ale znowu sie nie ozywa 3 dni...nie wiem co on sobie o mnie mysli, moze zupelnie nic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach