Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojtek63lat

czarne stolce bol brzucha!!

Polecane posty

Gość wojtek63lat

od piatku bardzo zle sie czuje, widzialem mroczki jasne kolorowe, jestem slaby i mam silne bole brzucha polaczone z biegunka, niczym sie raczej nie zatrulem, choruje na piasek w nerkach i mozliwe ze to od tego ale od niedzieli mam czarne stolce i zle wygladam boli mnie w lewym boku najbardziej, zakluje czasem tak strasznie, co to moze byc? moze te objawy pasuja do czegos, boje sie isc do lekarza

Gość wojtek63lat
i byla tak slaba ze nie wstawala z lozka? ja od piatku ledwie zyje, pierwszy raz mi az tak slabo, nie mam sily na nic, i stale biegunka, pije wode ale juz nie daje rady, zmartwil mnie czarny kolor stolca i prawie nic nie zjadlem od 4 dni, jednego banana tylko

Gość wojtek63lat
dziekuje ci za odp , wlasnie czytam ze krwawienie z przewodu pokarmowego jest grozne, taki stary jestem a boje sie jak dziecko

Gość Leon_ Zawodwiec_
zbadaj sie koniecznie w kirdunku pasozytów.

Gość bulwers
do lekarza natychmiast ! moze byc zapalenie wyrostka z jakims krwawieniem polaczone jak dojdzie do perforacji jelit to po Tobie !

Gość wojtek63lat
najgoorsze jest to ze juz od jakichs dwoch lat mam takie biegunki, ale bol brzucha i oslabienie od piatku, a czarne stolce od niedzieli, chyba juz nie bede czytal bo objawy pasuja tez do raka zoladka i slledziony

Gość martulkaaaa_________
to pasuje do zapalenia jelit koniecznie odwiedź lekarza, bo czarne stolce mogą oznaczać krwawienie z jelit, a to niebezpieczna sprawa jeżeli mogę Cię jakoś pocieszyć - moja mama to miała i żyje ;)

Gość onawi
od kilu lat meczysz sie z zoladkiem,pewnie masz wrzody i nawet o tym nie wiesz,czarny stolec oznacza pekniecie wrzoda i czesto operacja,tak bylo w przypadku mojej ciotki......na raka jelita grubego objawy sa inne ,czysta krew a nie czarny stolec......miomo wszystko,nie czytaj tak duzo bo sam wpedzisz sie do grobu tylko myk na pogotowie....

Gość qopwi
Tylko nie czekaj do jutra !!! jedz dzis do pomocy doraźnej albo na SOR.

Gość wojtek63lat
dziękuję wszystkim, pani na pogotowiu kazala mi pojsc do calodobowej przychodni, zeby tam podjeli decyzje co ze mna, wiec podejde dzisiaj i sie dowiem co dalej, slicznie dziekuje za wypowiedzi

Gość Boziaaaa
Zmiana diety tez bedzie konieczna.

Gość wojtek63lat
byłem u lekarza, okazało sie ze najprawdopodobniej wyrostek, dal mi lek i jak go wezme i mi sie pogorszy to mam skierowanie dos zpitala i od razu pojade a jesli to nie wyrostek to przynajmniej jedno wykluczone i moga to byc nerki, chociaz on obstwaial na wyrostek, bo naciskal w pewnym miejscu i tam strasznie mnie bolalo

Gość mi się nie zdarzyło
a ja myślę że to pasozyty.

i co powiedzieli w przychodni?

a, przepraszam....odświeżyłam stronę i już widzę

Gość wojtek63lat
biore te srodki przeciwzapalne i poki co jest troche lepiej, mam je brac do jutra wieczora i zobaczymy co dalej, ataku zadnego nie mialem, ale nadal jestem bardzo slaby, kreci mi sie w glowie jak za dlugo stoje lub chodze. dziekuje za to ze zmobilizowaliscie mnie do pojscia do lekarza, balem sie ale teraz bardziej boje sie o zdrowie a nawet zycie. dziekuje

dla mnie to trochę dziwne, że lekarz nie zlecił badań, tylko dał coś tak na odwal się i powiedział, że jak będzie gorzej to do szpitala co to za leczenie psia noga? tak czy inaczej - dbaj o siebie :) i trzymam kciuki za poprawę jeżeli się nie poprawi, to proponuję zrobić to samo, co moja mama - iść prywatnie na usg brzucha - tam wyszło czarno na białym, co jej dolegało jak przy każdym zapaleniu w przewodzie pokarmowym najlepiej stosować dietę lekkostrawną, czyli niemowlęce kaszki ;) ryż z marchewką i piersią kurczaka, nic bardzo tłustego, smażonego, pikantnego, bardzo kwaśnego itp. herbatę rozcieńczać jeżeli wcale nie masz apetytu i mało jesz, to pamiętaj przynajmniej o piciu, w aptekach są takie saszetki uzupełniające elektrolity i coś tam jeszcze, dla tych, którzy z powodu choroby się odwadniają a zawroty głowy też mogą być od odwodnienia

Doraźnie polecam delikatna lewatywę i głodówkę 3 dniową a później zdrową dietę:classic_cool:.Dodam że jak miałem problemy z żołądkiem to po kilku dniach głodówki była znaczna poprawa:D.

Gość onawi
dobrze ze jednak sie zdecydowales z pojsciem do lekarza(oni czasami pomoga :) ),,,,,,,trzymaj sie i dbaj o siebie :)

Gość gość
mam 15 lat , dostalam rozwolnienia i mam czarny stolec... mam też miesiączke... to może być od tego...?