Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on_waw_27

Męski problem....

Polecane posty

Gość Buha ha ha!
2,3 razy dziennie? Niezła jest. Gratuluję kobiety. Żeby moja tak lubiła seks... :-(

Gość onaaa___waw
ja też lubię seks a raczej lubiłam, bo mój facet jakos tak słabo sie przykłada do tematu, że mi sie odechciewa :( gasi mój temperament chyba :(

Gość Buha ha ha!
Jak to nie przykłada się????????????????? Dla mnie to albo lubisz tort, albo go nie lubisz. Można lubić tort, ale nie jeść go często, ale nadal ci smakuje. Jak się facet nie stara to powiedz mu o tym. Skąd ma wiedzieć, że masz jakieś inne potrzeby. Ja powiedziałem swojej żonie i robi mi handjob, gdy sama nie ma ochoty na seks. Lepsze to niż frustracja z braku seksu.

Gość onaaa___waw
mówiłam juz niejednokrotnie i dalej dupa, raz, dwa, trzy i po sprawie :( nawet mu powiedziałam, że instrukcje mej obsługi na maila w pracy wyslę, żeby postudiował zanim do domu wróci :P

Gość Buha ha ha!
Dobre z tym mailem. Wysłałaś? Moja pani powiedziała mi wiele wiele lat temu, że nigdy nie dochodzi podczas stosunku. Musi stymulować łechtaczkę. Gdyby mi o tym nie wspomniała, to do tej pory nie miałaby ze mną orgazmu. Ja robię jej dobrze palcem lub językiem i wszystko jest ok. Ty też powinnaś pogadać z mężem. Krótko i na temat. Faceta to na pewno będzie kręcić gdy jego pani powie co chce w łóżku.

Gość onaaa___waw
ja jestem otwarta na takie rozmowy, więc mówie wprost.. Ale on chwilę sie pobawi i koniec a jak sie weźmie i dłużej zacznie mnie stymulować, to taktyka jego zmienia sie na usypiacz :( juz nie wiem jak mu przemówić.... jak krowie na rowie normalnie trzeba i juz :P maila wyślę po weekendzie majowym, ale sie zdziwi jak otworzy :P:P

Gość Buha ha ha!
Po tym jak wyślesz maila, to przeprowadź zajęcia praktyczne. Po prostu pokaż mu jak to się robi. My, faceci jesteśmy prości w obsłudze i tego samego oczekujemy od partnerek. Gdy dotyka Cię po swojemu to pewnie myśli, że to robi dobrze. Trzeba pokazać jak krowie na rowie. A Ty wiesz co on lubi? Zawsze tak było, czy wcześniej było lepiej?

Gość onaaa___waw
On nie narzeka na mnie, więc raczej jest ok :) Wcześniej albo sie bardziej przykładał albo ja jeszcze nie wiedziałam co sprawia mi przyjemność :P

Gość Buha ha ha!
A dlugo moze? jak w temacie, czy to szybko strzelny mąż? A tak właściwie to co lubisz, a czego nie dostajesz od męża?

Gość karolciaoko
mój eks tak miał po wypiciu alko czy inne rzeczy. Dla mnie rewelacja gdyż uwielbiam długi sex a nie chwila i po fakcie... tak powinno być iż sex trwa dłużej wtedy można wypróbować różne pozy i zabawić się :) Gratuluję i tylko pozazdrościć takiemu :) Pozdrawiam!

Gość onaaa___waw
nieraz może dośc długo ale to wygląda tak : chwilę mnie popieści językiem, palcem to naprawdę nie za długo a tego wlaśnie mi trzeba....a pózniej to juz patrzy chyba tylko na swoje odczucia... masakra jakaś, bo ja nie lubie już seksu z nim :(

Gość onaaa___waw
karolcia mój eks, był super w tym :P najpierw najważniejsza była moja przyjemność a póżniej On :) ja nie jestem egoistka, bo też sie staram zajmować facetem ale tamten jakis bardziej kumaty był i wiedział, że kobietę trzeba popieścic dłużej a i taktyke miał dobrą :) ;P ależ mi tego brakuje :(

Gość Buha ha ha!
To powiedz mu , ze potrzebujesz paluszka, żeby dojśc. Jak ja smyram moją panią, to ona też mnie masuje po wacku. Sama woli jak ja skończę pierwsy więc zanim dojdę, to sama każe mi wejśc w siebie. Gdy ja skończę, to wtedy doprowadzam ją do finału paluszkiem. Może to rutyna, ale ona ma tak, jak chce. Mi też przy okazji dobrze. Myślę, że powiinaś dojść pierwsza i dopiero wtedy pozwolić zrobić to swojemu partnerowi. Po jakimś czasie będzie wiedział, że nie bez twojego szczytowania on nie dostanie się do Twojej ciipki. Proste?

Gość onaaa___waw
Dojśc pierwsza ??? Uwierz, że chciałabym ale u nas problemem jest, że ja wogóle nie mogę przy nim dojść, bo on nie do końca widzi chyba problem i już. A jak mówię, że przyjemność z seksu ma tylko on, to mi mówi że za rzadko sie kochamy i on dłużej nie moze :( a jak mam miec ochote na seks skoro znam scenariusz z góry dla mnie przegrany...

Gość Buha ha ha!
Nie jestem ekspertem, ale dla mnie to szykuje się Wam wizyta u seksuologa. Ja bym tak zrobił. Przecież z jakiegos powodu jestes z nim. Pewnie ma inne zalety.

Gość Buha ha ha!
A wczesniej z nim dochodzilas?

Gość onaaa___waw
wczesniej orgazmy były, ale to nawet nie chodzi o to, że one musza być. Ważna jest przyjemność z seksu, z bliskości drugiej osoby a jak jest i orgazm to jest super :P ja juz nawet nie wiem co jest między nami, matko ale mam dola jakiegos dziś :(

Gość Buha ha ha!
cos Cie dzis dopadlo chyba. Może to jakaś zmiana hormonalna, albo coś w tym stylu? Skoro wcześniej mógł doprowadzić Cię na szcyt, to znaczy, że coś się zmieniło po jego lub Twojej stronie. Moze zmęczenie materiału? Ile lat jesteście ze sobą? Po ile macie lat?

Gość onaaa___waw
co do zalet, to od jakiegos czasu żadnych nie zauważam nawet :/

Gość onaaa___waw
ja przed 30 a on lekko po, więc wiek w szczycie formy powinien być :P

Gość Buha ha ha!
On lekko po 30, to powinien bzykać często i dobrze. Chyba jednak masz jakiś problem w związku. Seksuolog się kłania.

Gość onaaa___waw
On chce nawet i codziennie sie bzykać ale ja nie chcę, bo wim, że to nie bedzie to :/ a problem jest, z mojej strony chyba sie wypaliło wszystko już... a tym czasem idę wyżyć sie na rowerku :P

Gość onaaa___waw
dziękuję za rozmowę i być może do usłyszenia :)