Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakubowiak

Babom się w tylach poprzewracalo... Wczoraj moja mi powiedziała, że

Polecane posty

Gość Jakubowiak

moj penis wyglada jak u chlopczyka, bo nie jest obrzezany mowi, ze kazdy dorosly prawdziwy mezczyzna powinien byc obrzezany powiedzialem jej, zeby w takim razie wyp... do izraela.

Gość dwdddddd
i dobrze jej powiedziałeś! :)

Gość agabisto
ja tam tez zawsze wolalam obrzezane, sa takie meskie, ale nigdy nie mialabym odwagi, zeby powiedziec to facetowi

Gość dr.wlad
Te nieobrzezane tez sa meskie. Dlaczego wymagacie od faceta zeby sobie usunal napletek? My tez nie wymagamy od was zebyscie sobie wargi sromowe korygowaly.

Gość agabisto
ja nie wymagam, pisze tylo co mi sie podoba, podobnie nie wymagam od mojego, zeby byl szatynem, bo jest blondaskiem, ktorego kocham, ale generalnie wole szatynow

Gość dr.wlad
Rozumiem co masz na mysli. A jak to jest z tymi murzynami, bo czytalem kiedys ze co 3 kobieta ma ochote na murzyna, przez ciekawosc.

Gość chyba cie cos pogielo
agabisto ja tam tez zawsze wolalam obrzezane, sa takie meskie, ale nigdy nie mialabym odwagi, zeby powiedziec to facetowi Męski jest obrzezany czlonek? Ja myślałam że to kalectwo :D:D i fobie, sama sobie odetnij wary albo sutki, bo też tak robią :)

Gość fajna sukaaa
a ja tam uważam że obrzezane są obleśne ! Te skóry po czasie mają jakieś takie twardsze blleeeee jakby na pięcie :-( Więc taki ze skóreczką zawsze jest tam delikatniusi :-)

Gość agabisto
opcje sa dwie - nie widzialas na zywo obrzezanego czlonka, albo nie jestes kobieta

Gość asadataca
twarde jak skóra na pięcie? co za idiotka. ja tez zdecydowanie wolę obrzezane. i nie trzeba wcale do Izraela. np w USA, to jest standard i bardzo dobrze.

Gość Buha ha ha!
Nie stresuj się. Kobiety też mają duże i małe wargi, cycki, biodra, itp. Ja uważam, że jaki mam, taki pcham. Sam mam duży napletek, który zakrywa żołądź. To nie jest żaden problem. A jak kobieta jest kreatywna, to może jeszcze całkiem fajnie się nim pobawić. to tylko kwestia gustu. Jak się nie podoba twojej pani, to zmień panią, a nie kuutasa. Kuutasa masz na całe życie, a z kobietą to już może być różnie. Niech żyją duże napletki!

Gość dsfsdfgsdsdfds
W USA już się odchodzi od obrzezania, bo następnego Hitlera nie będzie i nie trzeba chować Żydów wśród innych. Sprawdź sobie jak co roku spada liczba obrzezanych chłopców. Co do tematu to z tego co wiem Żydzi obrzezują niemowlęta, a nie jest to żadne wejście w dorosłość, więc ich mali chłopcy właśnie mają obrzezane penisy.

Gość Guuuuru
Liczba kobiet pozytywnie wypowiadajacych sie na temat obrzezania w kraju w ktorym obrzezanie to rzadkosc, daje do myslenia...

Gość Buha ha ha!
Po co się obrzezać skoro nie ma żadnych medycznych wskazań ku temu? Żydzi i inne nacje wymyślili to, żeby nie musieli się myć. Inaczej tworzyły im się stany zapalne pod napletkiem. Ciach i nie trzeba dbać o higienę. A dzisiaj to kwestia mody i upodobań. Tak samo jak wszystkie kobiety golą się pod pachami. Kiedyś tego nie robiły i było ok.

Gość agrafffkaaaa
Mój tam jest obrzezany i myje się raz dziennie (optimum - częściej niezdrowo). I przez ten cały dzień penis nadaje się do lodzika nawet bez wcześniejszego umycia, co z moim poprzednim było niedopuszczalne. Zawsze będę chwalić obrzezane penisy, bo one po prostu nie mają wad :)

Gość agrafffkaaaa
a na jakiej podstawie sądzisz, że na przykład ja nie jestem kobietą?

Gość Buha ha ha!
Myć kuutasa trzeba często. Zwłaszcza przed sekse, a zwłaszcza oralem. To czy jesteś obżezany, czy nie nie powinno robić róznicy. Zgodzę się jednak, że pod napletkiem szybciej robi się nimiły zapach. Wystarczy opłuka nad umywalką przed seksem i szafa gra :-)

Gość Jagodka99
obrzezany pisze się przez rz ;) kolego dwa wyżej ;)