Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga_GD

Czy moge byc w ciazy??????

Polecane posty

Gość Aga_GD

Witam wszystkich otoz mam takie pytanko 11 kwietnia dostalam miesiaczke i mialam ja do 13 kwietnia ( 1 raz taka krotka ) 22 i 29 kwietnia kochalam sie z facetem no i skonczyl we mnie. Czy moge byc w ciazy? odczowam takie nieco lekkie bole jajnikow ale to raczej nie wskazuje na ciaze bo za wczesnie. Co sadzicie? Dziekuje za wszelkie odpowiedzi! pozdrawiam PS.Przepraszam za dodanie tego topicu 2 razy ale poprzednio pokazal mi sie ERROR i nie wiem czy zostal on dodany czy nie. :)

Gość twoja_zmora
tak, jestes w ciazy! Gratuluję!

Gość jbjkgbkibik
na 100% ciąża bliźniacza

Gość twoja_zmora
Chłopiec i dziewczynka! Hura!

Gość Aga_GD
Prosze bez glupich odp.

Gość twoja_zmora
Aga na powaznie - mozesz byc, ale nie musisz. Odczekaj do terminu @ i zrob test. Aha - i nie doszukuj sie tak wczesnie objawow, bo zazwyczaj wszystkie sa tylko ciazy nie ma ;) Ja tak wlasnie mialam - kiedy wkoncu czulam sie normalnie - okazalo sie, ze jestem w ciazy. PS> nasteonym razem nie doszukuj sie zbyt powaznych odpowiedzi na kafe na temat "czy jestem/moge byc w ciazy" ;)

Gość Aga_GD
ok, dziekuje bardzo! :)

Gość Agata725
dodajmy do tego ze dzis mialam owulacje wiec w ciazy raczej nie moge byc ? :P :D

Gość estelle_
To ty nie wiesz kiedy masz dni płodne i owulacje? Współżyjąc powinnaś wiedzieć takie rzeczy. Jeśli nie umiesz sobie sama tego określić są przecież specjalne testery np ze śliny afrodyta czy tam inne. Spróbuj może