Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia!;)

golenie rąk

Polecane posty

Gość ja szukam...
dorosle kobiety nie swirują i golą sobie calego ciala

Normalka na kafeterii, taki poziom wypowiedzi, niestety...;-( Haadia ja też całe ręce depiluję, do ramion.;-)

Ona chyba ma skoro goli, jest kosmetyczką więc wie co robi.

Ona ma 34 lata, więc jest dorosła i sie goli ;) Mała_oo --> no i w porządku, jak kto lubi. Ja mam jaśniutkie i na tej części za łokciem do pach są króciutkie, taki meszek, więc 'jeszcze' nie golę:D

Brzydula30 ---> tak, to jest ta częśc o której mówisz:)

Jej naprawde nie mozna zobaczyć chociażby z króciutkim odrostem. Baaaardzo dba o siebie... Miło sie na nią patrzy:)

Chyba dużo zależy jakie ktoś ma włosy, jak jasne, to wiadomo, że nie widać. :-p

Dobra, dziewczyny. Ruszam moje ogolone ciałko i wyruszam na świeże powietrze. Mała_oo, Brzydula30 ---> 3 majcie sie, miłego dnia! Reszta nie zapomnijecie sie wydepilować! Haha:D

Gość monia!;)
ja niestety musze zakuwac do matury...

haadia miledo dnia🖐️ kazdy jest inaczej owlosiony pamietam jaki szok przezylam,beda u kolegi z podstawowki,gdy zobaczylam jego brata bez koszulki mial cale pplecy obrosniete:onie widac bylo skory tylko wlochy:O

Gość nie wiedząca co robić
Witam, jestem tu nowa. Od zawsze kiedy pamiętam miałam dość długie ciemne włosy na rękach, ale nigdy mi to nie przeszkadzało...aż do teraz. Wstydzę się wyjść gdzieś w podkoszulku. Zastanawiam się nad depilacją kremem (depilator nie wchodzi w grę bo włoski mi po nim wrastają i mam po kilku dniach szorstką skórę "gęsia skórka"). Zastanawia minie jak to zrobić, bo przecież będzie widoczna linia między skórą wydepilowaną na przedramionach a nie wydepilowaną na ramionach (tam mam bardzo delikatne i krótkie) a jeśli wydepiluje całe to będzie widać meszek na łopatkach i plecach. Jak Wy depilujecie (do osób, które to robią)? Proszę o radę.

Gość czacscfsf
ja nie gole rak, musialoby mnie niezle popierdolic by na wlasne zyczenie dopiero zczecina obrosnąc i golic to reszte zycia i kłuć, wstydzi sie tego kłucia. ja mam spore czarne wlosy i mam to gdzies czy sie komus to podoba czy nie:)

ja czasami gole ale mam tak jasne i 'miekkie' te wlosy ze nie zauwazam nawet kiedy mi odrastaja, ale zauwazylam ze w pewnym miejscu odrastaja mi ciemniejsze, zastanawiam sie nad woskowaniem, tylko pjecia nie mam skad na to czas.

Gość dorian k
kwintesencja polskiej kobiecosci-ktos zaklada waek o depilacji a one jada sobie od pojebanych debilek ogarnijcie sie troche laski bo jestescie zalosne

Gość dorian k
jeszcze 1 spostrzezenie-te ktore sa wulgarne przewaznie to te zarosniee hehe istna dzicz

Jednak to zrobiłam...wydepilowałam. Wygląda ok, jak będzie dalej zobaczymy. Dziękuje z wypowiedzi

ja od zawsze mialam dlugie i widoczne wlosy na udach i na rekach, wiec to wcale nie jest debilne. Jak komus czuje sie po depilacji, po operacji itp. lepiej to czemu nie? Kupilam sobie depilator, zeby odroslo ich mniej...nogi dalej gole maszynka bo depilator boli i trwa to bardzo dlugo, ale rece ogolilam, wiadomo, ze depilatorem nie zrobi sie tego dokladnie, ale przynajmniej wyglada naturalnie...sa rzadsze, jest ich coraz mniej a takie mi nie przeszkadzaja:) golenie maszynka czy depilacja woskiem moze wygladac nienaturalnie, a po depilatorze nikt nawet nie zwroci uwagi, ze sie depilujesz...a Ty bedziesz czuc sie komfortowo:)

Najchętniej też bym zrobiła to depilatorem, ale jak już wcześniej pisałam tragicznie to później wygląda (zwłaszcza jak zaczynają odrastać). Depilatorem depiluje tylko pachy i bikini.