Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muffinkowa lady

co z tymi rozstepami mamy???

Polecane posty

Gość muffinkowa lady

witam mamusie mama pewne zapytanie do Was...otoz mam 22 lata , 1,5 roku temu urodzilam blizniaki w ciazy przytylam prawie 30 kg i moj brzuch byl caly w rozstepach ( zawsze mialam plaski brzuch i ogolnie bylasz szczupla) na poczatku te rozstepy byly lekko fioletowe teraz po 1,5 roku stosowania kremow i balsamow i pewnie czas swoje zrobil staly sie one takie jakby lekko rozowe nie widac ich jakos bardzo ale jak sie przyjzec to jednak te rowki sa widoczne...i tu moje pytanie czy macie jakies sposoby zeby te rozstepy jakos jeszcze uniewidocznic, czy jest szansa zeby staly sie mniej widoczne...prosze o pomoc

Tez bylabym zainteresowana jakimis radami. Jestem w 9 msc ciazy, rozstepy mi wyszly ok miesiac temu.. sa jeszcze fioletowe. Smarowalam sie od poczatku ciazy Mustela ale widaec nie pomoglo. Jak te rozstepy teraz rozjasnic?

mamy, mamy;) niewiele i raczej mam białe jak fioletowe, od dwóch tyg. smaruję bio oilem i jakby się 'wtapiały' w skórę, ale pełen efekt podobno po 3 miesiącach dopiero

Gość avfnfavnalrargv
ja dluuugo mialam ten problem, stosowalam chyba wszystkie mozliwe kremy od najtanszych do najdrosych. dopierdo jedna dobra dermatolog przypisalam mi tani robiony na zamowienie krem po ktorym wszystkie zabarwienia zniknely, bruzdy zmniejszyly sie do minimum i praktycznie w ogle nie widac ze kiedykolwiek mialam z tym problem. niestety skladu leku nie pamietam... moze dobry dermatolog wam doradzi

Gość kickaaa
nie ma cudów,zostaja do konca zycia nie ma co się oszukiwać chyba ze poeracja plastyczna