Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic????

Moja siostrzenica nie chce kapelusza nalozyc, a slonce mocno daje :/

Polecane posty

Gość co robic????

Dziisaj od rana przez caly dzien zostaje z 4 letnia siostrzenicą sama.Mamy podworko wlasne wiec moze sobie swobodnie na nim biegać, ale problem jest taki ze ona nie chce kapelusza lub czapki zdaszkiek zalozyc na glowe.Slonce dosyc intensywnie daje, i wolalabym aby miala cos na glowe, a ona ciągle sciaga i nie chce zalozyc.Co zrobic? zakladam jej kapelusz a ona goi zrzuca i wykopuje go

Gość kamika kołek
uderz ja w twarz za to. jeden drugi az zapamieta ze za kolejne sciagniecie znów policzek ja czeka i sie nauczy. pozdrowienia

Gość co robic????
aha, fajnie,

Gość co robic????
:o

Gość co robic????
drogie mamy dajcie jakąś rade!!!!

Gość kamika kołek
no co? skoro masz umiejetnosc odrózniania zlych zachowan (domiemam to na podsawie skrzywionej buźki na moja propozycje) od dobrych metod na dzieci to rusz mózgownica i sama pomysl bo chyba mózg ci jeszcze pracuje skoro cos umiesz ocenic.

Gość co robic????
kamika kołek a jestes rodzicem,????wolalabym uslyszesz sprawdzone metody, na wlasnych dzieciach tez to stosujesz w razie nieposlusznestwa??

Zawołaj ja do domu i niech tam sie bawi skoro nie chce kapelusza,albo zorganizuj jej jakaś zabawe w cieniu.

Gość kamika kołek
nie, nie stosuje, ale jak to sie mówi.... na głopie pytania glopie odpowiedzi.. nie słyszalas? :O

Gość co robic????
ona jest doskonale rozumnym dzieckiem, i niestety czesto stawia na swim , a do domu nie da sie zaciagnac , wiec wole aby juz biegala po podworoku, gdy ją wzielam do domu to mnie doslownie pogryzla ,uszcypala, i sobie wyszla na podworko gdy nie widzialam

Gość co robic????
kamika kołek ,wiec milo mi ze swoim intelektem zrownujesz sie do mojego,czybym byla twoim autorytetem, no coz, niech tak bedzie

Gość co robic????
w domu to jej szajba odwala i dlatego wole by na dworze sie bawila, bo w 4 scianach pierodlca dostaje :o

Gość co robic????
kamila kołek odwal sie, ja mam z nia problem jest nieposluszna i nie da sobie zalozyc kapelusza a domu nie wysiedzi, chyba bolec w odbyt jej sie nalezy

Gość ttrtr
odpusc jej, nie wygra sie nigdy z dzieckiem,wiem bo smam mamm male rodzenstwo

Gość ttrtr
zreszta nie ma takiego upalu, a pogryziona to ja tez wielee razy zostalam :)

Gość co robic????
to ze mnie pogryzla to akurat nie jest mi do smiechu bo mnie to bolalo i mam kwiaka od jej ugryzienia

Gość nie rozumiemmm
jak możecie pozwalać, żeby dziecko Wami sterowało?! Chociaż w tym wypadku to nie wina autorki, bo to nie jest jej dziecko. Rodzice sobie takie wychowali, to mają. Aczkolwiek nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Dla mnie sprawa jest prosta: nie założy czapki - nie wyjdzie na podwórko, tudzież będzie siedzieć przy mnie na ławce w cieniu. Cierpliwość i konsekwencja - ot, cała tajemnica.