anoonimoowa 0 Napisano Maj 1, 2012 Progesteron: 5,01 ng/ml Interpretacja wyniku: faza folikularna 0.15 - 1.40 faza owulacyjna 1.60 - 21.00 faza lutealna 5.2 - 21.3 po menopauzie 0.11 - 0,90 doustne środki antykoncepcyjne 0.18 - 0.64 Czy poziom progesteronu jest w normie? Zna się któraś z Was na tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 1, 2012 Zacznij od napisanie kiedy robiłaś badanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 1, 2012 *napisania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anoonimoowa 0 Napisano Maj 1, 2012 27 kwietnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anoonimoowa 0 Napisano Maj 1, 2012 a, to ironia była.. wybacz Perwera, nie po to pisze na forum, aby ktoś ze mnie drwił, tylko dlatego, ze kompletnie sie na tym nie znam, a na wizyte u ginekologa musze troche poczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassmin 0 Napisano Maj 1, 2012 ananonimowa...nie koniecznie datę..ale w którym dniu cyklu...początek...środek czy koniec Twego cyklu? żeby było wiadomo,która to faza cyklu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anoonimoowa 0 Napisano Maj 1, 2012 nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale miesiączka spozniła mi się 2 tyg. Okres dostałam 29 IV, badania były robione 2 dni wczesniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyli raczej Napisano Maj 1, 2012 w normie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach