Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rdzawa

rowerzyści tez powinni zdawać egazaminy .....

Polecane posty

Gość BaraniKretyn1
marcinek44 xDD heh

Gość sratytaty na raty
a tak na marginesie ( o ile rzeczywiście nie jeździsz skuterem :P) to zazdroszczę Ci tej umiejętności :) zawsze chciałam dosiąść wielki motocykl i pośmigać, a tak to ewentualnie posiedzieć mogę, bo prawka na to nie mam, chociaż nie powiem, bo "pierwsze kroki" na motocyklu już postawiłam ;)

Gość Jelito
O tej porze na motorze w taki upał ?

Gość kjhgsbn
sratytaty na raty no to zawsze ze możesz popierdolić że też być chciała a na kurs sie nie zapisze tylko tyle co kolega da się simsonem przejechać żal

Gość rdzawa
sraty na raty umówmy się wielki czyli dopasowany do Twojego wzrostu :)

Gość Jelito
Nie lubie dawców nerek i ich motorów !

Gość mireczkowataa
hehe, akurat od napraw motocykla mam faceta :):) A tak, poprawiam wszystkich bo jeżdzę na motocyklu a nie na motórze. I jeszcze jedno- czy wyjeżdzasz "na miastO' czy w dłuższą trasę to powinieneś się odpowiednio ubrać! Że niby wypadek możesz zaliczyc tylko na dłuższej trasie? Smieszne...

Gość 5,5 s do setki
lubie zdziwione miny dawców gdy wyprzedzam ich samochodem :classic_cool:

Gość marcinek444
Ty pewnie w bikini jechałaś.

Gość kjhgsbn
Miereczkowata typowa tępa baba pouczasz innych a sama całe gówno wiesz... Reżysera filmu "motór" też być poprawiła? Pewnie jak byś zobaczyła rozłożony silnik od wski to nawet nie widziałabyś co to.

Gość rdzawa
Jelito jak bedziesz potrzebował ty lub ktos z Twoich bliskich "jakies nerki "to pamiętaj powiedz ze od motocyklisty nie weźmiesz ....bo przecież ich nie lubisz

Gość tak to widze
są scieżki rowerowe ale to nie znaczy ze nie mogę się poruszać swoją kolarką po jezdni oczywiście przepisowo zgodnie z K.D A KARTA ROWEROWA obowiązuje do pełnoletności a potem to już chyba każdy umie jeżdzić na rowerze zgodnie z przepisami ale uwaga za jazde np po pijaku na rowerze mój kolega stracił prawo jazdy na jeden rok ,sprawdzili go na ścieżce rowerowej w Warszawie na Woli

Gość kjhgsbn
5,5 s do setki do ynteligentnych też nie należysz. I sam możesz dawcom zostać bo jak sie rozpierdolisz w tej puszce to jakieś organy na pewno zostaną, a z takiego ze ściągawki nie ma co zbierać. I ciekawe kiedy ich te miny widzisz jak mijasz ich w parę sekund i wątpię żebyś patrzył wtedy za siebie a jeżeli tak jest no to za niedługo się z kostnicą przywitasz.

Gość mireczkowataa
Ty, samochodem też jeżdzę a do naprawy oddaje do zakładu- czyli generalnie tępa baba ze mnie. Pralki używam a jak się zepsuje to przyjeżdza serwisant. Dajże już spokój człowieku.

Gość rdzawa
tak to widzę dzięki a fajną odpowiedź :)

Gość kjhgsbn
nie chodzi mi już o sama naprawę a to że pouczasz innych a sama gówno wiesz. Ale pewnie tego też nie załapiesz bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Gość kjhgsbn
I jeszcze raz to napisze z motocyklistów na ścigawkach nie ma organów! Jak się taki rozpierdoli przy odpowiedniej prędkości to żadne kombinezony nie pomogą bo TAM NIE MA CO ZBIERAĆ!

Gość mireczkowataa
pouczam?? Bo napisałam "motocyklem"? Wrzuć gościu na luz bo uczepiłeś się jak rzep :):)

Gość kjhgsbn
Tak. Nie wrzuce na luz a ty idż się pralką zajmować bo widać do tego najlepiej się nadajesz. I Motóra w celach edukacyjnych se lepiej obejrzyj.

Gość mireczkowataa
w pracy jestem to na razie nie dam rady :) Ale dobrze, że mi przypomniałeś, nastawię pranie jak wrócę moim MOTOCYKLEM do domu :):)

Gość rdzawa
mireczkowata nie łapie co cie tak razi w słowie motor motor moto ...

Gość mireczkowataa
mój facet, jak jeszcze ja nie miałam prawka ani motocykla cały czas mnie poprawiał mówiąc, ze prawdziwy motocyklista nie mówi motor tylko motocykl. I tak mi to weszło w krew, że odruchowo poprawiam :) Więc jeśli komuś to podniosło ciśnienie to sorry :):)

Gość tak to widze
niestety umiejętmosci wiekszosci naszych mlodych kierowców sa zaledwie na stopniu podstawowym ,szkolenia na prawo jazdy idiotyczne i bez sensu kazdy przyszly kierowca jako mlody człowiek powinien jezdzic pod kontrolą rodziców czy doswiadczonych kierowców z rodziny min 4 lata a potem składac egzamin państwowy i to by było ok a teraz smiechu warte !!!!!!!!!!

Gość rdzawa
buhahahahaha

Gość kjhgsbn
Super wsadze se mojego dwu metrowego ojca na mój motor żeby ze mną tak 4 lata jeździł. No i widzę jacy z was motocykliści mireczkowata jeżeli żeby być prawdziwym motocyklistą trzeba mówić Motocykl. Pokazówa...

Gość mireczkowataa
4lata?? To jeśli już to lepiej na godziny przełożyc. Ja np. na kursie na mieście byłam raz! A egzamin zdałam za pierwszym razem- sama sie dziwiłam. I mogłam strugać chojraka, odpalić motocykl i śmignać. Ale jako żem odpowiedzialna babka :) to najpierw po wypizdowach sama jeździłam. Problem, moim zdaniem, polega na tym, ze młodym ludziom wydaje się, ze jak maja "papier" to umieja jeździć. I potem jest jak jest.

Gość rdzawa
rozumiem ze po wypizdówach można jeździć i przejeżdzac wszystko co się rusza???? kretyństwo

Gość kjhgsbn
Mireczkowata nie musisz wszystkim w dupe włazić. My sie nie polubimy bo nie lubię lizusów.

Gość mireczkowataa
frustraci :) Tak szczerze to troszkę mi co poniektórych żal... Nie wiem gdzie i komu wlazłam w dupe, ale ok. Otóż tak droga Rdzawo, po wypizdowach będąc młodym kierowcą warto pojeździć. Żeby oswoić się z motocyklem, pozbyć stresu. Ty i "agresywny" kolega pewnie od razu śmigaliście po zakrętach jadąc w pełnym złożeniu- ja niestety tej umiejętności na kursie nie nabyłam :):)

Gość tak to widze
moja wypowiedz tyczy się tzw samochodziarzy bo oni są największym zagrożeniem na naszych drogach ,nagminne wymuszania pierwszeństwa ,nieprawidłowe wyprzedzanie pojazdów a może się uda,gnanie ile fabryka dała ,brak kultury na drodze totalny idiotyzm kończący się kalectwem lub śmiercią także i ludzi jadących przepisowo