Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klcha

Można zrobić placki ziemiaczane z maką tortowa?? czy MUSI byc zwykla?

Polecane posty

Gość klcha

po dodaniu maki ziemiaczanej placki sa lepsze czy gorsze?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość klcha
no pomozcie no...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
Łooo matko. Pszennej mąki !, pszennej, obojętnie tortowej czy byle jakiej . I jajko !!! Pieprz i sól

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość klcha
ok dzieki a ziemiaczana dodajesz?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahaha co ty z choinki
po co ziemniaczana jak mozna krochmal z ziemniakow dac i na to samo wyjdzie wode zlewasz a krochmal dajesz, proste

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość taka prawda ona
możesz tortową i dopraw kucharkiem i będą pyszne :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Berbec
po dodaniu ziemniaczanej są lepsze a mąki tortowe pszenne krupczatki różnią się typem czyli tym jak były mielone jak grubo a jaki rodzaj zboża był użyty jest napisane na opakowaniu zwykłej mąki też można dodać

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Hipcio 2122
No właśnie rodzaj mąki ma olbrzymie znaczenie i trzeba sobie zdać z tego sprawę. Jeśli chodzi o zwykłe wypieki to ja używam mąki tortowej takiej ka http://www.jedzpij.pl/maka_tortowa Jak dla mnie najlepsza na rynku i dzięki niej moje wypieki zawsze wychodzą rewelacyjnie. A co do placków to nigdy nie próbowałam dodawać takiej maki ale kto wie. Można raz spróbować i się przekonać. Człowiek całe życie się czegoś nowego uczy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×