Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaodpsa

Przedwczesny wytrysk a przyjemność

Polecane posty

Gość alaodpsa

Czy mężczyzna, który tryska po paru ruchach odczuwa przy tym orgazm? Czy przez to, że za szybko ma wytrysk nie odczuwa przy tym żadnej przyjemności?

Gość fubustar
Ja tak mam i tak też jest fajnie :)

Gość 1 2 3 frytki
W koncu jakas gada z sensem bo wiekszosc tutaj mysli ze orgazm i wytrysk to to samo

Gość ble ble nle
to prosze nas uswiadomic z tym wytryskiem

Gość wajchownik
orgazm jest orgazmem czego dowodzi wytrysk. jedni maja go po 3 min, inni po 30 min. tak czy siak przyjenmosc ta sama tyle ze jednostronna bo jaka laska ma orgazma po np. 5 min rzniecia ... pewnie zadna.

Gość 1 2 3 frytki
hehehe tutaj naprawde siedzi same gimgowno !!

Gość bzduureńka
Mojemu facetowi też się zdarza czasem za szybko skończyć i też się nad tym zastanawiam, ale tak jak wyżej napisano same dzieci z gimnazjum się wypowiadają

Gość elzbietka0101
to kwestia psychiki i nastawienia, a przede wszystkim masturbacji zanim zacząłeś normalne regularne współżycie, ćwiczyłam to z mężem kilka miesięcy po ślubie, szczerość i współpraca to podstawa powodzenia w tym momencie, mąż-facet nie może sie masturbować zwyczajnie reką a tylko uprawiać tzw. udawany stosunek(jak kobieta jest nedysponowana)np. dłoń zwinięta w pochwę i oparta na czymś stabilnym (fotelu, bufecie) i poruszać pupą jakbyś się posuwał partnerkę, albo gumowa lala albo kołdra zwinięta, nakładasz gumkę na penisa, kładziesz się na wałku z kołdry i obejmujesz go jakbyś kochał się z kobietą, albo stosunki przedsionkowe jak żona ma okres albo między zacisnięte uda albo dłoń zony zwinięta w pochwę, jak czuje że zbliża się wytrysk to niech przestaje poruszać się i mysleć o czymś innym (o złem szefie w pracy albo o złej teściowej), za parę tygodni przejdą ci przedwczesne wytryski, ja tak trenowałam ze swoim mężem i pomogło, za dużo trzepał kapucyna ręką jak był nastolatkiem i stąd te przedwczesne wytryski, pozdrawiam i życzę powodzenia