Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marrttaaa

Ciaza hmmm ?

Polecane posty

Gość Marrttaaa

Hej mam takie pytanko tydzien temu i 2 dni temu kochalam sie z facetem no i tak wyszlo ze skonczyl we mnie ... dzis mialam owulacje czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy? Pozdrawiam serdecznie

Gość Achdziwjka
Jeśli kochałaś się 2 dni przed owulacją, to jest bardzo duże prawdopodobienstwo na ciążę.

Gość Kasielunka
2 dni przed owulką i w dniu owulki to najlepsze i najidealniejsze dni, gdy planuje się ciążę. Plemniki żyją właśnie 2 dni.

Gość Kasielunka
Ale mimo wszysko jest też możliwość, że nie jesteś. Nie każdemu się udaje, nawet gdy dni są sprzyjające. Poczekaj do spodziewanego dnia @ i zrób test.

Gość Marrttaaa
dziekuje slicznie za odpowiedzi :) pozxrawiam

Gość aklijljja
Niezależnie od wyniku testu, będzie ok, zobaczysz :) Powiedziałabym tak... szansa jest duża, ale nie zawsze od razu się udaje. Niektóre pary długo się starają, a kochają sie właśnie pzred owulką i w czasie owulki, innym udaje się od razu... Poczekaj spokojnie, nie panikuj, a jeśli zacznie Ci się spóxniac okres, zrób test. Chociaż może Ci sie też spóźniać z nerwów. Rozumiem, że wolałabyś nie być w ciąży?

Gość Marrttaa
wlasnie mam neutralne podejscie do tego jak bede to bedzie super jak nie to tez ok ale ciekawosc juz mnie zzera hehe :D