Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeelp

Spóźniająca miesiączka.

Polecane posty

Gość heeelp

Witam . Mam taki problem ze spóźnia mi się miesiączka już 5 dzień. Współżyłam z chłopakiem ale się zabezpieczaliśmy. Ostatnio nagle zrobiło się u nas bardzo gorąco czy to też ma wpływ? Musze dodać że raz wytrysk dostał się na pośladki ale zaraz poleciałam do lazienki zmyć. I jeszcze jedno pyt czy w trakcie okresu jest latwiejsze zajscie w ciaze czy nie? Prosze o normalne wypowiedzi. Z góry dzięki

Gość orangewomen11111
podczas okresu prawdopodobnie jestes bezpłodna. wiec jest mała mozliwosc zebys zaszła w ciąze.. Zycie wytrysku nic nie daje.. nawet jak dostanie sie do srodka pochwy to mycie i tak nic nie da...

Gość perrry
To zależy, bo jeśli ma króciutkie cykle, może się okazać, że wtedy ma już dni płodne. Powinnaś określać poszczególne fazy swojego cyklu lepiej. Będziesz wiedziała czy jest możliwość zajścia czy nie. Fajne są mikroskopy owulacyjne do tego celu np afrodyta

Gość hejaheja
witam 18 marca miałam miesiączkę(zawsze mam 28-30 dni), 23 marca miałam zabieg histeroskopii- usunięcie polipów macicy i pobranie wycinków(narkoza). Po wyjściu ze szpitala krwawiłam przez 4 dni, następnie przez następne 3 dni wszystko się uspokoiło aż do 30 marca, kiedy to znowu zaczęłam krwawić. Piątego dnia krwawienia udałam się do ginekologa, który to stwierdził, że to jest napewno krwawienienie miesiączkowe. Uspokoiłam się, mimo iż krwawienie trwało 7 dni. Kolejne dni - spokój, a dziś jest 02 maj i miesiączki nie mam. Współżyłam z mężem 15 kwietnia. Robiłam test i wyszedł negatywny. Co może być tego przyczyną?Proszę o pilną pomoc bo dziś jest 34 dc.