Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n123321

177 wzrost, 69 waga

Polecane posty

Gość n123321

ile powinnam jeszcze schudnac?

Gość hiklkl
10 kg

Gość n123321
10 kg? nie za duzo? nie chce stac sie deska

Gość hiklkl
na pewno nie za duzo, cycki pewnie zostana na tym samym poziomie wiec sie nie boj ;)

Gość n123321
Twój wskaźnik BMI wynosi 18.8. Wartość wskaźnika BMI na poziomie 18.8 oznacza niedobór masy ciała. pff... 59kg na pewno nie powinnam wazyc

Gość n123321
ta jasne zostana. jak ja juz ich teraz nie mam - marne 75D (dobrane!) bez przesady nie chce miec niedowagi ludzie.

Gość marcinek444
Z 5kg?

Gość hiklkl
e tam fajne masz piersi i mowie Ci to jako facet, bo nie każdy lubi wielki i nieestetyczne cycki ; ] No to powiedzmy tak do 62 kg zejdziesz i bedzie git ;)

Gość n123321
marcinekk, tez mi sie tak wydaje :) ze tak jak bede miala 65 to juz bedzie dobrze. coz, moze uda mi sie jeszcze zrzucic cos. kiedys wazylam 80 i udalo mi sie zrzucic 11 kg :) ale nawet sama nie wiem jak do tego doszlo, szczerze mowiac wydaje mi sie ze poprawia mi sie metabolizm, chyba lepiej sie odzywiam :) wtedy nie cwiczylam, po prostu inaczej zaczelam sie odzywiac i az 11 kg stracilam, oczywiscie powoli, nie od razu, bardzo powoli, bo nie chcialam gwaltownie schudnac... teraz od 18 kwietnia cwicze i nie oczekuje ze szybko schudne, podchodze do tego spokojnie :)

Gość n123321
hiklkl nie, nie mam fajnych piersi, bo dobrane 75D wyglada jak hmm... niedobrane 80B, tak jak niektore kobiety mysla ze maja B

Gość hiklkl
No ot powodzenia zyczę, grunt to miec motywację do tego co sie robi :)

Gość hiklkl
Powiem Ci że nie znam sie na tych rozmiarach, wiem tylko jak wygląda 75b bo to chyba najpopularniejsze ; ]

Gość n123321
hiklkl to 80B bedzie bardzo podobne do 75B.

Gość hiklkl
No to czyli masz fajne. Moja była miała małe i jakos mi to w niczym ie przeszkadzalo, bo nie kochałem jej za to jakie ma cycki, ale za całokształt ;]

Gość n123321
no tak kocha sie za caloksztalt, ale coz, wyglad i tak jest wazny :) nawet nie proboj wyleczyc mnie z kompleksu malych piersi bo nikt tego nie dal rady zrobic :D:D:D

Gość hiklkl
haha po pierwsze nie są małe tylko NORMALNE, a po drugie wierz mi , że wiele kobiet które mają takie wielkie chciałoby miec własnie takie jak Ty masz ;p Owszem wygląd też jest ważny, ale jeśli facet patrzy na potencjalną partnerkę przez to jaki ma biust, to chyba sama stwierdzisz, że taki ktos nie jest nic wart ;]

Gość n123321
hiklkl no nie jest nic wart ale boze przeciez to nawet i ja patrze na wyglad czy mi sie facet podoba :) kazdy to robi... no nie sa to normalne ,,piersi" i nie proboj mnie pocieszac mowiac ze sa normalne :) i tak mnie sie nie da rady przekonac bo wiem jak jest i tyle. nie bede sobie wmawiac czegos skoro wiem ze tak nie jest, to bez sensu.

Gość hiklkl
No ja Cie rozumiem, ale facet nie ma piersi wiec to mu nie dodaje ani nie odejmuje atrakcyjnosci ;] A Ty sie skupiłas na swoim biuście jakby facet na nic innego nie zwracał uwagi , no prosze Cie ;) Ale ja Cie nie próbuje pocieszać, bo jak sama stwierdziłas i tak mi się to nie uda, po prostu wyraziłem swoje zdanie i jestem pewien, że wielu facetów ma podobne ;]

Gość n123321
no jakby mial piersi to raczej atrakcyjnie by nie wygladal ;D nie ma podobnie, slyszalam juz kilka razy ze sa male :) i to od facetow :)

Gość hiklkl
No raczej ;D hm założe sie, że jakby była grupka facetów i z tej grupki jeden by powiedział, że Twoje piersi są małe a reszta, że są normalne to Ty i tak byś skupiła się na tym co powiedziala ta jedna osoba ; ] Owszem dla tych co lubią wielkie cycki to moga byc takie za małe, ale nie każdy się do takich zalicza, wierz mi ;)

Gość n123321
masz prawdopodobnie racje, bo mi sie samej one strasznie nie podobaja wrecz nienawidze ich ;D

Gość hiklkl
No widzisz wiec ten 'problem' leży w Twojej psychice , bo tak naprawdę go nie ma ;p

Gość n123321
no nie uwazam ze problem ,,piersi" jest najwazniejszy, zawsze sie proboje pocieszac mysla ze dobrze ze np jestem pelnosprawna i ze widze slysze i tak dalej. coz kompleks i tak jest od zawsze i juz raczej tak zostanie ;D

Gość hiklkl
Ok poddaje się, wygrałas.... ;p Choc swoje zdanie rzecz jasna podtrzymuje. No własnie, niektórzy mają o wiele wieksze problemy niż "NORMALNE piersi" . ;) A jaki bys chciała miec rozmiar?

Gość n123321
nie wiem hmm. taki ze jak piersi sie wlozy do stanika to zeby byla ta linia miedzy nimi :)

Gość n123321
nie musialyby byc wielkie. naprawde takie srednie. takie srednie jak zle dobrane 75C ;D ale ty pewnie nie wiesz o jaki rozmiar chodzi :D bo mowiles ze sie nie orientujesz w tym

Gość hiklkl
Nie orientuje, ale od czego jest wujek google ;) Poza tym są przecież te staniki push-up i problem powinien być z głowy ;)

Gość n123321
dla mojego prawidlowo dobranego rozmiaru (czyli 75D) nie ma push-upów. No ale nawet gdyby byly to ja nie bardzo popieram ten pomysl... Jest dobrze jak jest push-up jak sie nie ma partnera, pozniej jak on jest to jest strach zdjac ten stanik. No i nawet sama psychicznie zle bym sie z tym czula. co z tego ze wydaja sie troche wieksze. jak to nie jest moja ,,piers" tylko wypchany push-up