Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xendźia

zjadłam na sniadanie dwie kromki chleba

Polecane posty

Gość xendźia

z wędliną i ogórkiem konserwowym czy wg was to dużo, obżarstwo ? co na to dziewczyny pilnujące linii ? przeraża was taki posiłek czy uważa ktos że to normalne sniadanie do tego kubek herbaty z cukrem

Przecież to śniadanie dla dziecka. Moja dziewięcioletnia siostrzenica tyle zjada n śniadanie...

Gość kkkiiikkkaaa
Normalny posiłek o ile chleb pełnoziarnisty. tylko herbata powinna być bez cukru.

a ja na śniadanie zjadłam bułkę razową i 2 kromki chleba z serkiem i szczypiorkiem

Bardzo dobrze ja zjadam na sniadanie 2 kromki i na kolacje dwie kromki i obiad staram sie nic nie esc,ewentualnie owoce cos lekkiego i waze okej:) 50 kg169 :D

Gość nie dużo
ja po swoje śniadanie musze iść do sklepu, a mi sie nie chce

Jest piękna pogoda. Idź pobiegaj, pojeździć na rowerze, czy rolkach, a wyjdziesz na tym lepiej, niż głodząc się.

Gość xendźia
ja nie znoszę rodzynek, nie moge tego przełknąć ale mam dzis jeszcze obiad młode ziemniaczki i pieczone mięso

ZeroDistance- kurde,fajnie ekonomiczna jestes.Tez bym tak chciala,tyle kasy zaoszczedzone :)

Dokładnie a wogole po co jeść słodycze,fast foody tylko sie tyje:) Ja jem takie rzeczy góra raz w miesiącu:)

Gość skąd ja to znam niestety
To jest moje standardowe śniadanie.

Ja bym sie nie najadla. Zjadam na sniadanie 4 kromki razowca (bez masla) z wedllina, pomidorem i ogorem lub twarozek wiejski z wkrojona rzodkiewka + zielona herbata (nie slodze, bo nie lubie slodkich napojow).

A ja z kolei nie wcisnę rano więcej. Jak próbuję, to mi rośnie to jedzenie w gardle od razu :o I nie lubię nie słodkiej herbaty. Ale przybieram się, żeby tak jak mi lekarka radziła zamiast kawy i herbaty pić rano wodę z cytryną.

Ja tez dawniej nie moglam rano nic przelknac, ale jak rzucilam fajki to nagle zrobilo mi sie miejsce na sniadanie z polowy bochenka :P Ale od 2 tyg. sie ograniczam.

Gość wczorajsze jutro
Ja zjadłam dwie kromki pieczywa żytniego z sopocką i pomidorem. Ale to za mało, a z racji tego, że niebawem ruszam w podróż na majówkę i obiadu gotowała nie będę, to zamówiłam pizzę :D

Ja nie palę, więc to nie od tego. Nie wiem dlaczego tak mam. Ale też nie powiem, że się tym śniadaniem najadam. Ok. 12 już czuję sie znów głodna, jeśli śniadanie jem ok. 8 i coś muszę przekąsić, bo aż w brzuchu burczeć zaczyna :o

Gość wczorajsze jutro
Ja śniadania jem o 8 - 9, ale około 11 -12 muszę zjeść drugie śniadanie, bo inaczej padła bym.

Ja może być nie padła, ale głośno burczy mi w brzuchu więc nie mam wyboru :o

o mamo ja zjadłam dwa naleśniki z dżemem i do tego słodka latte z dużą ilością mleka :) śniadanie ma być jak najbardziej syte, wtedy mniej zjesz w ciągu dnia

ja zjadlam 2 kromki z szynka i serem salatke warzywna herbate a teraz zjadlam kawalek placka i prinsesse za chwile robie obiad ale do obiadu napewno jeszcze cos zjem:)

ludzie jedzenie tylko dwoch kromek na śniadanie i dwóch kromek na kolację - bez obiadu - to śmierć dla zdrowia! czy Wy nie myślicie?? żeby mieć normalną wagę wystarczy nie jeść tłustego dużo, nie jeść słodyczy ze sklepu, niezdrowych przekąsek i znać umiar w normalnych potrawach każdy lekarz Wam powie, że powinno się zjeść 5 posiłków dziennie śniadanie, drugie śniadanie, obiad, podwieczorek i kolację 4 kromki dziennie by mieć 50 kg to chore! ja jem minimum 5 posiłków dziennie i ważę 54! i nie muszę sobie odmawiać nie wiadomo czego wystarczy ruszyć doopę i po prostu ćwiczyć czasem

Gość ja dzisiaj zjadłam 2 talerze
rosołu z makaronem