Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamproblem123654789

zsuneła się gumka

Polecane posty

wczoraj kochalam sie z chlopakiem. gdy ze mnie wychodzil okazalo sie ze prezerwatywa sie zsunela. czesc z neij wystawala na zewnatrz wiec wyjelam ja . byla cala ale boje sie ze moglam zajsc w ciaze. chlopak doszedl we mnie. nie wiadomo kiedy ona sie zsunela czy podczas stosunku czy juz po. po wszystkich poszlam pod prysznic i staralam sie to wyplukac. mialam dni plodne . co zrobic? moglam zajsc w ciaze?

Gość Kafeterianka34128976
ile Ty masz lat ?? nie wiesz, ze wypłukanie nic nie daje ?? idz po tabletke escapelle do lekarza, masz 72 godziny od stosunku aby ja wziac, wtedy w ciazy nie bedziesz :) kiedys tez mialam taka sytuacje, za duza byla niepewnosc, kiedy gumka sie zsunela, wzielam tabletke

Gość kocham dziecko i futrzaka
do gienia lec,niech ci przepisze tabletke 72 po

Gość Miliana23
dobrze kobieta radzi

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
a jest kasa na dziecko?

Gość katarynka21
ile masz lat?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nie, musisz iść z opiekunem, ale są lekarze którzy przyjmują osoby nieletnie! z przepisaniem tabletki 72h po też możesz mieć problem jak będziesz bez rodzica.

Gość nothing***
Tabletkę przepisze Ci każdy lekarz. Mój znajomy miał podobną sytuację, to biegał do weterynarza, nie każdy chciał przepisać, ale w końcu trafił Zachciało mu się bawić w wieku 14 lat, ale wygląda dość poważnie, nawet na pełnoletniego, może mu to pomogło. Powodzenia!