prosiaczek002 0 Napisano Maj 2, 2012 Mam ogromny problem. Boję się że mogę być w ciąży. mam nie regularne miesiączki i ostatnio z chłopakiem uprawialiśmy peeting lecz w ciuchach i gdy dotknęłam reka jego bielizny poczułam wilgoć. po czym wytarłam ręke i po jakiś 5 minutach włożyłam ją do swoich okolic intymnych. Byłam tam mokra ale to raczej z podniecenia. Słyszałam że w preejakulacie też znajdują sie plemniki ale podobno wysychają szybko.. czy jest taka możliwość że zaszłam w ciąże ? i czy przez bielizne plemniki mogły dostać sie do mojej reki ? Wychodzi też na to że okres mam dostać 5 maja a to stało się 29 kwietnia. Możliwe że może mi się spóźnić przezto że mam nie regularne miesiaczki.nie wiem co mam teraz robić strasznie sie boje. boli mnie też w okolicach podbrzusza ale możliwe ze to moje urojenia albo okres mi sie zbliza to moze dlatego. Proszę o szybką odpowiedź!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarynka21 Napisano Maj 2, 2012 O mój Boże dziewczyno!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prosiaczek002 0 Napisano Maj 2, 2012 Proszę pomóżcie mi i powiedzcie czy jest taka możliwość... ja na prawde sie boje za dużo naczytałam sie na forum o takich sprawach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarynka21 Napisano Maj 2, 2012 nie jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość junn Napisano Maj 2, 2012 nie wkładaj sobie niczego do okolicy intymnych to nie będziesz świrować. a ręce i inne części ciała się myje a nie wyciera. nawet gdybyś jakimś cudem zaszła (w co wątpię bo nie znam przypadku ciąży bieliźnianej) to i tak najwcześniej test można zrobić po 2 tyg. od seksu. Objawów ciąży na pewno jeszcze nie miałabyś. po 3 dniach objawy. nie baw się już więcej tak. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma żadnej możliwości Napisano Maj 2, 2012 abyś w ten sposób została mamusią, więc przestań panikować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarynka21 Napisano Maj 2, 2012 junn czy Ciebie też rozbrajają te urojone ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość junn Napisano Maj 2, 2012 wiesz, ja już przywykłam. :P patrzę na nie jak na zwyczajne zjawisko już. Spowszechniało mi. Cóż, wiedza o rozmnażaniu człowieka u młodzieży z roku na rok kuleje coraz bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarynka21 Napisano Maj 2, 2012 Masz racje jest coraz gorzej pod tym względem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panna_joannaaaa Napisano Maj 2, 2012 az dziw bierze skad te durne pomysly ..... nastepna pewnie zajdzie w ciaze po zrobieniu loda ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prosiaczek002 0 Napisano Maj 2, 2012 Proszę mi się nie dziwić jeśli naczytałam się tego że w preejakulacie są też plemniki i dzięki temu można zajść w ciąże. ale troche mnie pocieszyłyśmy mówiąc że jest to nie możliwe w moim przypadku ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prosiaczek007 0 Napisano Maj 10, 2012 Dostałam okres ! ale czy jest pomimo tego możliwość abym była w ciąży ? chcę dodać że przez cały ten czas boli mnie brzuch.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarynka21 Napisano Maj 10, 2012 Boze widzisz i nie grzmisz!!!!!!!napewno nie jestes w ciąży! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach