Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak z ciekawosciii

ToksycznaKobito mam pytanie, jesteś???

Polecane posty

Gość tak z ciekawosciii

j.w

Gość tak z ciekawosciii
mowilas mi kiedys ze mialam sie wyprowadzac, i jestem ciekawa czy sie wyprowadzilas tam gdzie mowilas czy jednak zostalas

Gość tak z ciekawosciii
nie na kafe, widzialysmy sie w październiku (pisalam do ciebie w sprawie formalnosci z pracą i sie wtedy spotkalysmy i pogadalysmy),ale wykasowala mi sie moja poczta mailowa i twojego maila nie mam wiec tutaj na kafe pisze z zapytaniem co tam

a no tak, juz kojarze fakty.Mysle że ja mam na swojej skrzynce mailowej twój adres @,wiec odezwe sie do ciebie.Teraz naprawde nie mam czasu juz dluzej przed netem siedziec,obowiązki wzywają.Pozdrawiam T.K

Gość tak z ciekawosciii
przy okazji... zrób coś z twarzą bo wyglądasz koszmarnie :(

Gość bar(a)bara
rozumeim autorko, ze toksyczna ci w czym s pomogla a ty teraz krytykujesz jej wyglad? to forum jest naprawde chore

Gość tak z ciekawosciii
wpis z 13:16 jest PODSZYW, jakis glluupi trol sie zabawia tutaj. Toksyczna jest elegancką, zadbaną kobietą, co niejdna mogla by brac przyklad, .Prosze nie zwraacc uwagi na tamte glupie podszywy. T.K dzieki, bede czekac na maila

Gość tak z ciekawosciii
bar(a)bara ,,chore to sa podszywy, i jakbym sie teraz nie usprawieldiwila czy przeoczyla wpis podszywa to pozniej Toksyczna mogla by pomyslec ze to ja o niej to napisalam, i w jakim swietle mnie te glupie trole stawiają?To jest chore

Gość bar(a)bara
dlatego lepeij sie czasem zaczernic;)

Gość t5444343
a ono walsnie, autorko napisz szcerze, widzialam Toksycznej zdjecie, czy naprawde ma Italianksą urode jak na zdjeciu bylo widac czy to nie jej zdjecie?

Gość tak z ciekawosciii
bar(a)bara masz racje lepiej sie zaczernic, bo takie tematy potrafia przez podszywa duzo namieszac "t5444343 " nie wiem czy mam prawo udzielac takiej inf ale jesli jej zdjecie widzialas to prawdziwe, ona ma Włoskie korzenie,i urode typowo Włoską.Dobra spadam Temat zamknietY

Gość t5444343
aha, dzieki wielkie.Zresztą wyglaąd duzo zalezy od kwesti finansowej i nerwowej,Jesli kto nie musi sie martwic o finanse to moze sobie pozwolic na rozne eskapady a wiekszoci przecietnych ludzi w polsce zyje od 1 do 1 nast miesiaca i nerwow ful.Tez spadam robic obiad

Gość gdzie te zdjecia
przeslijcie zdjecia jej

Gość qwre11
a po cholere wam czyjes zdjecia? na scianie sobie powiesicie czy co