Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xendźia

!!!-PRZEPOWIEDNIE-!!!

Polecane posty

Gość xendźia

poważny temat a więc , piszemy tu swoje przepowiednie i sprawdzamy czyja sie sprawdziła topik mam zapisany

Gość xendźia
pierwsza ja przewiduję że w okresie wakacji tzn czerwiec , lipiec , sierpień wydarzy się w Polsce katastrofa która polega na rozwalaniu się budowli do sprawdzenia proszę, może ktoś też chce coś zapisać

Gość dezodorant77
21 czerwca masoni rozpierdolą nam stadion narodowy bombą oczywiście ;-)

Gość xendźia
a w grudniu kotka Fiona urodzi Jarosławowi Kaczyńskiemu młode

Gość xendźia
spadaj, temat jest poważny proszę niech każdy zapisuje swoje przepowiednie może coś się sprawdzi

Gość vizjonerka xantipe
ja widzę jakąs katastrofę w najbliższych dniach na dużym akwenie, być może jezioro, albo bałtyk ,coś w Polsce

Myślę, że Euro się uda, zagraniczni goście jakoś dojadą pomimo stanu naszych dróg i wszyscy będziemy się świetnie bawić w stanie piłkoszału :) w każdym razie my - Polacy na to zasługujemy ;)

Gość Mysliwy_z_boru
moje sie juz sprawdzily

Gość 12urodziny555
:D

Gość xendźia
może kto przewidzi jakie państwo wygra EURO będziemy sprawdzać

Gość vizjonerka xantipe
no i prosze, już sie prawie sprawdziło, w telekskepresie własnie mówili że 10 osob utonęło

Gość aga malaga
Jackowski mówił, że widzi miasto na południu polski w gruzach...boję się...

słowa Jezusa do Faustyny maja nawet potwierdzenie w bibli Napisz to: Nim przyjdę jako Sędzia sprawiedliwy, przychodzę wpierw jako Król miłosierdzia. Nim nadejdzie dzień sprawiedliwy, będzie dany ludziom znak na niebie taki. Zgaśnie wszelkie światło na niebie i będzie wielka ciemność po całej ziemi. Wtenczas ukaże się znak krzyża na niebie, a z otworów, gdzie były ręce i nogi przebite Zbawiciela, wychodziły wielkie światła, które przez jakiś czas będą oświecać ziemię. Będzie to na krótki czas przed dniem ostatecznym. http://www.misje.diecezja.kalisz.pl/Faustyna/Slowa.htm to zostało przepowiedziane ze Europa powróci do neopogaństwa horoskopy jasnowidztwo i inne bzdury a było przepowiedziane 2000 lat temu ze będzie wyszydzany kościół apostazja w kosciele to sa znaki przed końcem świata http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mUp1fHpRFlQ

wiecie dlaczego amerykanie zaatakowały Irak a teraz szykują sie na iran myślicie ze to przez ropę głwnym sprawdzą jest nie ropa ale przepowiednie w biblia jest przepowiedziane ze 3 wojna sw zacznie się od muzułmanów http://astral-projection.nowyekran.pl/post/41834,iran-iii-wojna-juz-wkrotce-zgina-miliardy

co ma wisiec - nie utonie. po co sie element wyborczy z gilem u nosa i resztkami parowek na swym uzebiebieniu tak grzeje skoro zadnego na to wplywu nie ma a zyc poki czas trza i to na full

Gość analiza liza
dawajcie przepowiednie

czasami coś ciekawego można znależc w horoskopach na temat swoich znaków zodiaku, czy wierzycie w horoskopy?, ja ostatnio czytałam to http://bralloso.com

Gość vrrrrx
ale blokady sejmu nikt nie przepowiedział , doopa

Gość anna zelvira
chooj , nic się nie sprawdzilo , do doopy z waszymi przepowiedniami ,jackowski tez cos nagadał i nic sie nie stało

Gość muka-buka
Głupi naród wreszcie wyjdzie na ulice i obali Tuska!