Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esteta nr. 1

Czy facet, który nie ma powodzenia, a chce mieć ładną dziewczyną powinien szukać

Polecane posty

Gość Esteta nr. 1

na Ukrainie lub Białorusi? Zakładamy oczywiście, że facet jest bardzo ambitny i nie porzuci swego marzenia.

Gość weronica...
myslisz ze Ukrainki i Bialorusinki nie maja oczu?:)

Gość Esteta nr. 1
tu nie chodzi o wzrok, ale o mentalność. Na ukrainie i białorusi spokojni faceci, niepijący i nie palący, pracowici są bardzo pożądani. W polscy wyżej wymienionych traktuje się jak frajerów i nieudaczników .. Ja dbam o wygląd jeśli o to ci chodzi

Z tego co się orientuję, Białorusinki i Ukrainki są o wiele bardziej milsze niż nasze rodaczki. I lepiej wychowane. Im jeszcze szajba nie odpierdala tak jak Polkom, co wymagają złotej karty kredytowej lub chuj wie czego. Dlatego autorowi szczerze radzę - jedź i szukaj tam swojej wybranki. tutaj jest więcej pustaków niż normalnych dziewczyn.

Gość drenażysta
"na Ukrainie lub Białorusi? Zakładamy oczywiście, że facet jest bardzo ambitny i nie porzuci swego marzenia." Osobiście sądzę, że to dobry pomysł. Im dalej na wschód tym lepsze kobiety - bardziej kobiece (czyt. mniej skażone feminizmem). Niemniej jednak szukanie na wschodzie nie zwalnia od pracy nad sobą.

Gość weronica...
pierwsze slysze, zeby pracowici, porzadni i niepijacy faceci nie byli w Polsce porzadani

Gość standard dla wielu hujow
tak, te na wschodzie maja jasne priorytety: wiza i kasa;)

"pierwsze slysze, zeby pracowici, porzadni i niepijacy faceci nie byli w Polsce porzadani" Ja jestem pracowity, niepijący i porządny. Mimo to nie mam dziewczyny. Nie cwaniakuję, nie szlajam się po jakichś melinach - po prostu dla dziewczyn jestem za cichy i za spokojny. Więc coś w tym jest.

Gość łąki pola lasy
Street Hawk - pewnie wyglądasz jak 7 nieszczęść

Gość weronica...
aha czyli jak ktos cwaniakuje i szlaja sie po melinach to ma powodzenie? Nie wiem gdzie ty zyjesz i ile masz lat, ale ja widze dokladnie co innego.

Gość łąki pola lasy
Street Hawk - niski, rudawy, pryszczaty, krzywy ryj, okularki, mały penis, wychudzony szczypior z cieknącym glutem pod nosem

"Street Hawk - niski, rudawy, pryszczaty, krzywy ryj, okularki, mały penis, wychudzony szczypior z cieknącym glutem pod nosem" Jedyne co się z tej puli zgadza to wzrost i okulary.

Gość łąki pola lasy
Street Hawk - a ile masz wzrostu?

dziewczyny ze wschodu, do których jesteście w stanie złapać kontakt są wyspecjalizowane w skubaniu takich "porządnych" więc powodzenia! :)

Gość łąki pola lasy
Street Hawk - i pewnie jesteś jeszcze prawiczkiem?

Ja myślę że to całkiem dobry pomysł. Polacy mają tam 100 razy większe powodzenie, niż w rodzimym kraju (niestety) , sam to zaobserwowałem na sobie.

Gość łąki pola lasy
tajemnica_on - polki mają wszędzie powodzenie, polacy muszą jeździć na zadupia zapomniane przez Boga, smutne Street Hawk - i pewnie dobiegasz trzydziestki?

Gość standard dla wielu hujow
hehehe wieksye powodzenie, bo moga wyjechac z tej biedy i dostac wize w EU, ale facetami mozna latwo manipulowac:D

obudziły się ogony i sądzą że Hamerykę odkryli otóż teren ten jest już przedrenowany i zepsuty przez waszych zachodnich kolegów. ale będę dobra, życzliwa i poradzę wam cos, zebyście nie zabierali czasu fajnym polskim dziewczynom: Filipinki, Tajki, Wietnamki- idealne nacje dla was: mało jedzą a na widok pelnej lodówki doznają ekstazy, padają zemdlone i w ogóle nic nie zjedzą znają sie na ludowej medycynie spokojne i zrównoważone z zamiłowaniem do prac domowych świetne w łózku, nastawione na przyjemność mężczyzny slabo uczą sie jezyka, więc nie uciekają. nie dziękujcie, spadajcie do nich.

Street Hawk, no tak w końcu każdy samotny facet na tym forum to istny ideał :) Przy okazji, jeśli raz coś się stanie jest to równoznaczne, ze ZAWSZE tak się dzieje? Czyli każdy facet pracowity, niepijący itd jest samotny bo TY taki jesteś? BTW, Loser też twierdzi, że jest porządny więc to pojęcie ma różne znaczenia jak widać. A dobieranie dziewczyny wyłącznie pod względem wyglądu, co za ambicja godna podziwu.

Gość karzeł
tajemnica powodzenia w tym przypadku jest oczywista, ale mimo to chciałbym żyć złudzeniami, że to miłość niż żyć sam

"mało jedzą a na widok pelnej lodówki doznają ekstazy, padają zemdlone i w ogóle nic nie zjedzą" Z babskiego piśmidła jak sądzę ta opinia? "znają sie na ludowej medycynie" Przynajmniej na lekarzu i drogich lekach oszczędzę więc to jest duży plus. "spokojne i zrównoważone z zamiłowaniem do prac domowych" Zapomniałaś dodać, że są dobrze wychowane. "świetne w łózku, nastawione na przyjemność mężczyzny" Jak dla prawika to ekstra :D "slabo uczą sie jezyka, więc nie uciekają" Lol wut?

Muzułmanki są jeszcze lepszym pomysłem, są całkowicie wolne od tego wstrętnego feminizmu. A jak zależy Wam na dziewictwie to jedźcie do Afryki, tam są specjalnie pieczętowane by mąż miał pewność, że są czyste.

Autorze jedź do Odessy, a jak nie masz kasy to choć do Lwowa. Oczywiście po Euro. Piękne miejsca i bardzo życzliwe kobiety (całkowite przeciwieństwo tych złorzeczących Zołz tutaj)

nie czytam babskich pisemek nie sądż po sobie niektórzy są kreatywni ;)

"A dobieranie dziewczyny wyłącznie pod względem wyglądu, co za ambicja godna podziwu." Mężczyźni to wzrokowcy - co do tego nie ma żadnych wątpliwości.

droga jest całkowicie wolna panowie, granice otwarte przestaniecie tu jęczeć na okropne polskie baby same korzyści wio!

"Muzułmanki są jeszcze lepszym pomysłem, są całkowicie wolne od tego wstrętnego feminizmu. " Nie chce mi się na islam przechodzić :D