Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esteta nr. 1

Czy facet, który nie ma powodzenia, a chce mieć ładną dziewczyną powinien szukać

Polecane posty

Street Hawk, Twoja argumentacja mnie powaliła. To wynika z braku umiejętności czytania ze zrozumieniem, nieznajomość definicji słowa "wyłącznie" czy po prostu braku argumentów? Ale no zaraz, czemu jeszcze nie wyjechaliście szukać żon tylko przesiadujecie na babskim forum?

jak to, dlaczego? bo to fantaści, nieudacznicy i frustraci czyli kwiat męskiego polskiego rodu. ;)

"bo to fantaści, nieudacznicy i frustraci czyli kwiat męskiego polskiego rodu." Równie dobrze mozna powiedzieć to o was. Zatem jest 1:1.

ja mam narzeczoną z kraju, którego nazwa już tu pogardliwie padła w tym temacie. a jestem tu bo jestem w pracy i mi się nudzi, wszystkie portale z newsami już obleciałem, a nie mam nastroju do ambitnych działań dziś. PS: zachowujecie się dokładnie, jak tutejsze prawiczki w tematach o murzynach.

"gigi1983 Poszukuję mężczyzn, którzy ze względu na swoja religijność, dochowuja czystości do ślubu. Chodzi o program TV. Zainteresowane osoby proszę o kontakt pod numerem telefonu 660-764-210 lub droga mailową: g.inglese@tvn.pl Czekam z niecierpliwością!!!!" Może to Was zainteresuję :classic_cool: Street Hawk, równie dobrze? Czy któraś z kobiet rozważa wyjazd za granicę by poznać Francuza czy kogo tam, ponieważ Polacy to wg niej materiał nie nadający się na partnera? A inne podkreślają, że ma rację bo tylko za granicą znajdzie się fajnego faceta? Jakoś nie zauważyłam.

"Ale no zaraz, czemu jeszcze nie wyjechaliście szukać żon tylko przesiadujecie na babskim forum?" Na razie mi się nie chce nigdzie wyjeżdżać.

Tajemnica_on, cóż, skoro uważasz, że szukanie partnera wg jednej cechy, przy tym twierdzenie, że 38mln kraju tej cechy nie posiada nikt jest słuszne to nie mamy o czym dyskutować:) Obojętnie jakiej płci to dotyczy.

Gość zeeenek
hej ludzie, po co ten boks, mniej zlosci:) Chlopaki wyjdzcie na powietrze i predzej czy pozniej sobie kogos ciekawego znajdziecie:) Od ciaglego narzekania nic dobrego nie wyjdzie, kobiety nie lubia takich facetow:)

"Czy któraś z kobiet rozważa wyjazd za granicę by poznać Francuza czy kogo tam, ponieważ Polacy to wg niej materiał nie nadający się na partnera?" Mało to takich jest? "A inne podkreślają, że ma rację bo tylko za granicą znajdzie się fajnego faceta? Jakoś nie zauważyłam." Stereotyp Polaka - brudny, śmierdzący, pijany. Większość bab w to wierzy i szuka sobie fagasów za granicą.

Krwawa Wilczyca- chyba mnie z kimś pomyliłaś. Ja napisałem tylko, że na Ukrainie Polacy mają dużo większe powodzenie, bo tak właśnie jest (byłem 3 razy to wiem ;) ), zatem skoro autor tematu nie umie znaleźć tu nikogo, to tam ma raczej większe szanse (podobnie zresztą jest z mieszkańcami starej UE którzy przyjeżdżają na łowy do Polski)

bo to fantaści, nieudacznicy i frustraci czyli kwiat męskiego polskiego rodu." Równie dobrze mozna powiedzieć to o was. Zatem jest 1:1." Hawk, przybliżysz mi logikę tej wypowiedzi? bo mnie przerosła

Gość karzeł
"Street Hawk, równie dobrze? Czy któraś z kobiet rozważa wyjazd za granicę by poznać Francuza czy kogo tam, ponieważ Polacy to wg niej materiał nie nadający się na partnera? A inne podkreślają, że ma rację bo tylko za granicą znajdzie się fajnego faceta? Jakoś nie zauważyłam." takich tematów jest tu sporo a jeden to ma nawet kilkaset komentarzy, dotyczył chyba Włochów, a skoro już mówimy o Włochach.....albo nic:D

Gość weronxa25
ja poznałam kilka Białorusinek, Ukrainek i Rosjanek na studiach i nie zauważyłam, żeby się rzucały na pryszczatych prawiczków w okolicach 30stki. jak już tak generalizujemy w tym temacie, to z moich obserwacji częściej widzę Polki z niskimi wymaganiami i partnerami poniżej wszelkiej krytyki

Sory, czy ja jestem jakąś większością bab? Może zaraz powiesz mi w co wierzę? Tajemnica on, cały temat jest o tym, o szukaniu wedle jednej cechy :) A Ty popierasz autora. Coś pomyliłam?

Gość chłop jak się patrzy
za wschodnią granicą są kobiety marzenie posłuszne, uległe, bez wielkich wymagań jak najwięcej takich importować!

Gość weronxa25
"Stereotyp Polaka - brudny, śmierdzący, pijany. Większość bab w to wierzy i szuka sobie fagasów za granicą." to nie jest wyłącznie stereotyp. raczej mało jest takich kobiet, która nie zaznała absolutnie żadnych kontaktów z przedstawicielami tej samej nacji, więc jak ktoś wyrobił sobie opinię, że Polak, to śmierdziel, cham i prymityw, to musi być ona poparta doświadczeniem

A co tu niby przybliżać? Po prostu też niektóre z was to nieudacznice ( szukające sobie faceta z mieszkaiem i samochodem, a nie dające w zamian nic) fantazjujecie ( nie wiecie czego chcecie albo żądacie niemożliwego od faceta) Frustratek też pełno.

hahahaha ale fantazjujecie chlopczyki świetny ubaw kobiety z byłego sojuza są interesowne jak mało które, bez grubego portfela nawet nie spoglądajcie w tamtą stronę. Polka dla rodziny dużo poświęci, Rosjanka od razu bogatszego poszuka.

Hawk, znaczy że tu tyle samo frustratek jak i frustratów? ok, paniała. ;)

njunnujn "droga jest całkowicie wolna panowie, granice otwarte" Na Ukrainę lub Białoruś? Street Hawk "Mężczyźni to wzrokowcy - co do tego nie ma żadnych wątpliwości." Widzisz, kobiety też mają oczy - nawet te ze wschodu, przykro mi. chłop jak się patrzy "za wschodnią granicą są kobiety marzenie posłuszne, uległe, bez wielkich wymagań" Bez wielkich wymagań? Czyli sam jesteś małowartościowy, więc liczysz na taką, która przymknie na to oko?

Gość karzeł
"Rosjanka od razu bogatszego poszuka." podaj źródło tych rewelacji:)

nie chce mi się kłócić, napisze tylko że więcej takich "ciach" jak Włosi, Brytole, Amerykanie i Niemcy żeni się z Ukrainkami i Rumunkami, aniżeli z Polkami. Można to łatwo sprawdzić na rządowych stronach tych krajów. Urok kobiet z Ukrainy jest znany na całym świecie i to jest fakt. Kto był ten wie, są naprawdę fajne. Nie byłem z żadną na dłużej, ale wrażenie zostało wywarte. Nie wiem jak pryszczate prawiczki (bo takim nie jestem), ale zadbani, umyci, wyjściowi i intelektualnie ogarnięci Polacy, którzy nie umieją znaleźć w Polsce- powinni pojechać na wschód, a na pewno będzie dobrze (a na pewno nie gorzej niż w PL) A teraz idę stąd.

Gość chochochoł
"kobiety z byłego sojuza są interesowne jak mało które, bez grubego portfela nawet nie spoglądajcie w tamtą stronę." A Polski to może takie bezinteresowne? W obecnych czasach pieniądz rządzi wszystkim. Kobiety ze wschodu przynajmniej mają zdrowe nawyki i służą swoim facetom.

"droga jest całkowicie wolna panowie, granice otwarte" Na Ukrainę lub Białoruś? nic nie wiem, żeby ktoraś z tych granic była zamknięta, dawaj linka co się dzieje.

"nie chce mi się kłócić, napisze tylko że więcej takich "ciach" jak Włosi, Brytole, Amerykanie i Niemcy żeni się z Ukrainkami i Rumunkami, aniżeli z Polkami. Można to łatwo sprawdzić na rządowych stronach tych krajów." Podobno jak w Anglii widzą Murzyna z kobietą to z dużą dozą prawdopodobieństwa mozna zaryzykować stwierdzenie, iż jest to Polka :D

Street Hawk, a ja pochodzę z lasu bo mój nick na to wskazuje. A Ty pewnie z USA? Tajemnica on, oczywiście, że Ci się nie chce bo jasno pokazałeś jakie masz zapatrywania teraz ciężko się wykręcić sianem. I nie wiem co ma do tematu co ma do tematu ślub Brytyjczyka i Rumunki, ale spoko.