Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grantek

Czy "misiowaty" ma u kobiet szansę jako stały partner / kochanek?

Polecane posty

Gość grantek

Jak w temacie - czy "misiowaty" facet ma u Was szansę jako stały partner / kochanek? Mam 24 lata, 177 cm wzrostu i waże 93 kg - brzuszek, co by nie mówić, trochę odstaje. Wcześniej ważyłem zdecydowanie mniej, ale obecnie ważę tyle ile ważę, a schudnąć nie będzie łatwo (ze względu na pewne aspekty zdrowotne nie mogę być na dietach Dukana i temu podobnych, a diety polegające na ograniczeniu kalorycznym na mnie po prostu "nie działają"). Miałem kiedyś świetną dziewczynę - myślałem że się dogadujemy, w łóżku było świetnie (przynajmniej mi, ona też tak mówiła). Niestety, zdradziła mnie w trakcie mojego leczenia sanatoryjnego (3 tygodnie w sanatorium, wtedy byłem jeszcze zdecydowanie chudszy) i rozstaliśmy się. Nie ukrywam, że brakuje mi kobiety - stąd moje pytanie, czy taki facet ma u Was, kobiet, szansę jako stały partner seksualny, ewentualnie po prostu jako nawet jednorazowy kochanek? Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi - będę odpowiadał :)

Gość weronica...
troche za duzo jak dla mnie, ale kazda ma inny gust

Gość dezodorant77
"trochę odstaje" no żeś przesadził z tym trochę odstaje że szok idź na dwór pobiegaj ciepło jest albo na rower

Gość fugybjgnof
u mnie nie, nawet jako niestały partner 🖐️ Tłuściochy mnie nie kręcą ani trochę

Gość misie są do przytulania
Oczywiście, że ma szansę. Ja bardzo lubię misiowatych mężczyzn. :) są idealni do przytulania i kochania.

Gość ghjyuj
pewnie masz meskie cycki ? tzn ginekomastie byl tu taki temat pol godziny temu gdzies

Gość grantek
@dezodorant77 Wbrew pozorom nie odstaje aż tak bardzo - jakby nie patrzeć, to jeszcze nadwaga, nie otyłość, choć niebezpiecznie się do tego zbliża. Z ćwiczeniami fizycznymi jest tego typu problem, że ponad rok temu miałem operację, którą lekarz spaprał i mam powikłania, nie mogę zbyt intensywnie ćwiczyć. Ćwiczę w miarę możliwości, ale to za mało.

Gość grantek
@ghjyuj Ginekomastia to coś innego - to rozrost tkanki gruczołowej typowej dla kobiecych tkanek. Nie, nie mam tego - klatkę mam dość ładnie zbudowaną, tym się mogę pochwalić :)

Gość Mysliwy_z_boru
pij wode jedz warzywa surowe

Gość aga malaga
trzeba po prostu chodzić na spacery i wszędzie w ogóle wy chłopy tak strasznie nie lubicie chodzić...a potem sapiecie i nie ufać lekarzom...nigdy....

Gość dezodorant77
grantek--> dieta też jest i na prawdę nie oszukuj się że twoje trochę to trochę bo tak nie jest

Gość aga malaga
tak, jedz marchewki i jabłuszka to syci :)

Idź do dietetyka. Nie stosuj diety Dukana, ani jakiś tam innych modnych diet. Jak Ci dietetyk dopasuje dietę, to łatwiej Ci będzie. Idź na rower, zapisz się na siłownię. Na pewno możesz ćwiczyć.

Gość weronxa25
u mnie taki facet nie ma najmniejszych szans. i nie bredź, że "diety na ciebie nie działają", bo nie jesteś babą, żeby się odchudzać jakimiś debilnymi wymysłami z netu. trening siłowy i troche podstawowej wiedzy o żywieniu.

Gość JWWD! simian raricus JP
knurzyć trzeba! ŻRYĆ UND RUCHAĆ!

Gość grantek
@dezodorant77 Dobrze, co do odstawania - nie sprzeczam się, różnie na to ludzie patrzą i mają do tego prawo. Co do diety - przeczytaj dokładnie mój pierwszy post. Ze względów zdrowotnych nie mogę być na diecie bogatobiałkowej (która byłaby dla mnie teoretycznie najlepsza), a diety z ograniczeniem kalorii na mnie za bardzo nie działają, choć naprawdę się staram. @aga malaga Ja lubię spacerować - co też zresztą dość często robię, bo przede wszystkim lubię przesiadywać na łonie natury :)

oczywiscie ze masz szanse ;) moj misiek jest cm nizszy od ciebie i 2 kg szczuplejszy wiec w sumie na to samo wychodzi ;) teraz jest cos takiego ze dietetyk moze zrobic Ci badanie na to co mozesz jesc a co nie, w sensie jakie pokarmy sa u ciebie szybko spalane a ktorych jesc niepowinienes

Gość aga malaga
są takie laski, co jak widzą że facet ma kasę, to może wyglądać byle jak i pewnie w łóżku oczy zamykają albo nawet przez cały czas...podziwiam je a jak nie masz ani wyglądu ani kasy to ciężko będzie...

Gość grantek
@Jacqueline i weronxa25 Byłem u dietetyka - nawet u dwóch, bo pierwszy nie chciał nawet słuchać historii o mojej operacji i o tym że nie mogę ćwiczyć ("bredzi Pan" - a zapewniam że nie, nie bredzę). Drugi za to był bardzo miły i pomógł mi o tyle, że wyeliminował mi z diety pewne produkty. Plus był taki, że już dodatkowo nie tyłem. Minus - waga ani trochę nie ruszyła, mimo że dokładnie się stosowałem do instrukcji. Co do treningu siłowego - mogę trenować siłowo wyłącznie ręce i klatkę piersiową - powód jak wyżej.

Gość aga malaga
znajdź sobie brzydką i starą i chorą - taką jak ty :) będziesz się nią opiekował, nie będziesz się bał że cię zdradzi - od razu mniej stresu (nie możesz się stresować po operacji) poza tym faceci lubią się opiekować kimś...

Mój ojciec jest po 2 zawałach, ma bajpasy. Mimo wszystko jeździ na rowerze, ćwiczy, zdrowo się odchudza - efekt schudł, chociaż nigdy do najchudszych nie należał. Nie wierzę w Twoje wymówki. Wybacz.

Gość sedes z porcelitu
ja pierrdolę ale tu sfrustrowane jednostki wchodzą :o dopierrdalacie mu a sami/same pewnie wyglądacie albo jak wychudzone szkapy albo jak pochłaniacze hamburgerów :D Do autora: jeżeli w miarę dbasz o siebie (a chyba tak jest z tego, co piszesz) to masz szansę, wygląd to nie wszystko, a poza tym są dziewczyny, które lubią "misiowatych".[

Gość weronxa25
mógł mieć np operacje kolana i wystarczy żeby czasowo byc unieruchomionym pewnie siedziałeś w domu po operacji i żarłeś z nudów. trzeba było uważać wtedy.. nie przytyłeś od powietrza

Gość aga malaga
jeżeli jesteś chory i tłusty to po co szukasz baby? szukasz opiekunki i kucharki w jednym? chcesz kobiecie życie zniszczyć? PO CO? bo takie masz widzimisię? bo kobieta cię zabawi i umili życie? daj sobie spokój

zgadzam sie z sedesem:) po co ublizac.Ja uwielbiam misiowatych mezczyzn ktorzy sa zadbani:)i napewno nie jestem jedyna taka kobieta

Jasne, że tak:) Oczywiście każdy ma swój typ ale uwierz mi, że charyzma i poczucie humoru działają wieeele. Jeśli dbasz o siebie, masz do siebie dystans i w/w to masz większe szanse niż niejeden przystojniak, którzy z resztą zwykle okazują się być skurvielami. A tak poza tym przy 177 Twoja waga nie jest jakaś ogromna. Jeśli chcesz coś zmienić to może warto jakiś sport uprawiać albo siłownia? Wiesz nie koniecznie schudnąć ale zainwestować w mięśnie. Myślę jednak, że przede wszystkim uwierz w siebie i otwórz się na kobiety bo nie wszystkie to suki ;)

Gość aga malaga
w ogóle popatrzcie na polskie ulice - super laski z nijakimi, paskudnymi facetami, z krzywymi gębami tak, masz duże szanse, to normalne w tym kraju