Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firanka w koronke

pomocy!!!! brsuch w ciąży

Polecane posty

Gość firanka w koronke

dziewczyny, mam takie strasznie DZIWNE uczucie w brzuchu. nawet nie wiem jak to opisac;/ jestem w 21 tygodniu ciąży. nie sa to ruchy dziecka- te rozróżniam. nie sa to skurcze- te tez rozróżniam. to jest takie dziwne uczucie jakby mnie cały brauch nagle zaczął łąskotac, taka adrenalina jakis niepokój w tym brzuchu. czy to jest normalne? bo sie denerwuje;/

Gość firanka w koronke
masakra jak ja pisze. oczywiscie o BRZUCH mi chodzi.

Gość ioo8p8p880
Zadzwoń do lekarza.

Gość firanka w koronke
jakbym tego nie wiedziała. bede miec taka mozliwosc za dwie godziny. poki co chciałabym wiedziec czy to jest normalne czy mam jechac do szpitala.

Myślę że w tej sytuacji powinnaś odwiedzic lekarza. Każda kobieta inaczej przechodzi ciąże i neiwiadomo co tam sie dzieje. Lekarz zrobi USG być może skieruje na badania dodtakowe i się wszystko wyjaśni. teraz najważniejsze jest zdrowie maleństwa które nosisz pod serduszkiem :)

Gość fgtrhtry
No to zadzwoń na pogotowie i zapytaj co to może być. Nie wiem, czy ktoś Ci tu pomoze.

Gość jesl
mi lekarka powiedziala ze to tez sa ruchy dziecka z tym ze nie sa to kopniaki bo np dziecko zmienilo pozycje ale tak bylo w moim przypadku Ty moze sama lepiej sprawdz