Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca roxi

pytanie do mężczyzn na kafeterii - prośba o zinterpretowanie

Polecane posty

Gość pytająca roxi

Od dłuższego czasu (od ok pół roku) tym samym autobusem jeździ pewien facet i stale się na mnie gapi... o co chodzi? kiesyś na basenie (przypadkowe spotkanie) nie spuszczał mnie z oczu wysiada 2 przystanki bliżej niż ja... o co chodzi??? zerka na mnie na bezczelnego - a ja się czuję wówczas gule w gardle...

Gość dziszpomaranczy
pewnie mu sie podobasz ale on jest niesmialy

Gość pytająca roxi
hmm on nieśmiały (?) na takiego nie wygląda

Gość dorodna Jagna
a jak wygląda nieśmiały? ma wielkie "N' na kurtce czy co?

Gość kapitan Ahab
to pewnie jakiś psychopata

Gość pytająca roxi
;) takie sprawia wrażenie

pytająca roxi "o co chodzi??? zerka na mnie na bezczelnego" Może szuka okazji, żeby podejść do ciebie ze szmatką nasączoną chloroformem?

Gość pytająca roxi
otóż trochę się zorientowałam co to za gość (tak to jest mieszkać w mniejszych miastach) to piłkarz gra w 1 lidze jego ojciec to komendant powiatowy... mój dobry przyjaciel (tak można miec przyjaciela faceta, koleguje się z nim... tyle że ten przyjaciel mieszka w Stanach czesto przyjezdza, ale jeszcze na grilu go nie widziałam - tego gapowicza w innej postaci...) i... pytał o mnie... studiowaliśmy na jedyn wydziale - on w pażdzierniku skonczyl - ja jestem na 1 roku on pracuje w banku i ja pracuje banku - w dodatku tym samym - ale innej flii w wiekszym miescie tak tak podoba mi się

Gość pytająca roxi
bład nie jestem na 1 roku a OSTATNIM na uczelni czasem się "widzieliśmy" kolejne - on biega i jezdzi rowerem i ja tez!!! bo kocham sport i z rzadka woadamy na siebie - on sie usmiecha a ja odzwajemniam usmiech help pomóżcie - co to znaczy???

Gość pytająca roxi
zwariuję nie nie chodzi o to że chcę go uieść... chcę wiedzieć jak to zinterpretować i miec spokoj z tym typem nawet mama moja zaniepokojona co to za gosc :) - bo czasem z samochodu przezuca sie na autobus... i to widzi

Gość pytająca roxi
na psychopate nie wyglada