Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna żona?

Mój mąż to dupek!

Polecane posty

Gość naiwna żona?

Miał być w domu dwie godziny temu.Nie zadzwonił że będzie później,nie odpisał na sms,nie odbiera a teraz ma wyłączony telefon.Dupek pierdolony!

Gość młodabrunetka123
A co on dziecko, że go tak pilnujesz? Zajęty może...

Gość efwerfeq2efq2
naiwna żona? mąż to nie dzecko,daj mu trochę wolnosci.

Gość najataku
I wlasnie m.in. dlatego nigdy nie bede żoną ....

Gość naiwna żona?
właśnie że dziecko bo jak się umawia to powinien być. to nieodpowiedzialny dupek!

Gość najataku
Żeby się nie martwić i nie denerwować o jakiegoś niedojrzałego niedolege :) nie mówię że twój taki jest ale ja jestem z takim 35 dzieciakiem wlasnie...no chyba że trafie na supermana

Gość efwerfeq2efq2
naiwna żona? a tobie nigdy sie nie zdarzyło to co jemu? Wyluzuj malenka,maz niweolnikiem twoim nie jest,a i ty jego niwolnica takze nie jestes.

Gość naiwna żona?
telefony są od tego że jak coś wypadnie to powinno sie o tym poinformować jak sie jest umówionym.

Gość efwerfeq2efq2
naiwna żona? głupias ty oj głupia.wrzuc na luz,bo złotych godów z małzonkiem nie doczekasz :-)

Gość naiwna żona?
moje duże dziecko ma 32 lata:( wszyscy się pytają kiedy drugie dziecko...po co mi drugie jak ja już mam dwoje:( szkoda tylko że to 6-letnie jest bardziej odpowiedzialne:(

Gość efwerfeq2efq2
naiwna żona? ty sie durna babo zajmij dzieckiem,a nie siedz na kafe i biadol,ze maz nie przyszedł jeszcze :-) Poszedł sie odstresowac,bo ilez mozna wytrzymac pod takim rygorem jak u ciebie :-)

Gość naiwna żona?
tylko że on często tak się lubi odstresować:( Ja też pracuje,mam na głowie dziecko,dom...a on ma wszystko w dupie! Zaczynam mieć dość:(

Gość efwerfeq2efq2
naiwna żona? no to ty tez sie idstresowuj :-) przeciesz ty tez mozesz.

Gość naiwna żona?
łatwo powiedzieć:( muszę prosto po pracy odebrać dziecko bo on pracuje dłużej. nie mam możliwości nigdzie iść.a ten dupek po prostu sobie nie wraca i ma wszystko gdzieś bo musie sie odstresować...

Widzialy gały co brały. Milosc to piekne uczucie, ale dawkowane w sposob umiarkowany;p.

Gość efwerfeq2efq2
naiwna żona? dziewczyno,jak nie pije nałogowo,nie bije cie,nie wyzywa,w ogole jak sie nadtoba nie zneca psychicznie i fizycznie,to sobie troche odpuść,szkoda twoich nerwów.Zajmij sie dzieckiem lub czym innym i jak maz wroci ie rob mu strasznych wyrzutow,a jutro weź umow sie z kolezankami ,a dziecko zostaw pod opieką meza.

Gość naiwna żona?
jak wszystkie gały na początku tak i moje miały klapki :P teraz opadły :( szkoda że tak późno:(

Gość naiwna żona?
dalej go nie ma:( jak mi wróci pijany to go chyba wyrzucę za drzwi. Niech wraca tam skąd przyszedł jak mu tak tam dobrze.

to po co jeszcze na niego czekasz? nastepnym razem jak on wyjdzie to zabierz dziecko i tez wyjdz, a nie siedzisz i czekasz

Gość naiwna żona?
a gdzie mam wyjść? jest godzina 21, jeszcze trochę i muszę położyć córkę spać.

Gość naiwna żona?
on nie wyszedł po południu.wyszedł rano do pracy i do tej pory go nie ma. Miał być w domu po 17. Ani nie zadzwonił że będzie później,ani nie odpisał,ani nie odebrał jak ja dzwoniłam a teraz ma wyłączony telefon.

Gość efwerfeq2efq2
naiwna żona? a ty nadal kwoko w necie,azamaist dzeckiem sie zajmowac :-) Dobrzerobi ten twój maz,bo jak z ciebie taka zona jak matka,to lepiej nie przebywac z toba zbyt długo pod jednym dachem :-)

Gość irmiksa
a to gad!

Gość anonimówka
masz racje !! moj tez mi taki numer wyciął. z tym że raz wiedziałam że jest w pracy, ma niebezpieczny zawód ale zawsze o wszystkim mnie informował, a 2 raz tak bez powodu. raz zagroziłam zerwaniem 2 raz taki opierdol dostał że jest już grzeczny.

Gość naiwna żona?
chuj zajebany dupek pierdolony w dupe jak wróci to mu wałem w ten pierdolony głupi łeb zakurwię !

Gość aischa112
naiwna żona? wiem co czujesz tylko ze moj maz przynajmniej odbiera telefon. ale tez robi co mu sie zywnie podoba bo pzeciez on ciezko pracuje. Sadzi ze jak zarabia na rodzine i daje mi pieniadze na zycie to juz nic innego go nie obchodzi. A nasz synek na tym cierpi bo ten mowi ze to moj obowiazek dziecko i dom. Ok ale dziecko jest wspolne i tez powinien z nim spedzac czas a nie jak kiedys obliczylam ze na caly tydzien lacznie poswiecil mu 1,5 godz. PIĘKNIE po prostu. Trzymaj się.

Gość irmiksa
masz rackje autorko! tak sie nie robi! jak normalnie wraca o 17 a tu 21 i nie ma widu ni slychu maz nie dziecko ale tez nie singiel, zeby z zona sie nie liczyl dupek! z walka mu sie nalezy!

Gość naiwna żona?
ja dla niego wszystko bym zrobiła a on z takim numerem wyjeżdża pajac zasrany !