Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffgfgdgfdgfgddfg

JA GRUBA, ON CHUDY-WYGLĄDAMY ŚMIESZNIE?

Polecane posty

Gość gffgfgdgfdgfgddfg

Prosze o opinię. Nie jestem jakaś strasznie gruba. Ważę 77kg przy 167 wzrostu, mój chłopak jest bardzo szczupły. Usłyszałam kiedyś że to śmiesznie wygląda. Czy tak jest naprawdę? chamskie komentarze proszę sobie darować, miłość nie zna ograniczeń wagowych

A co cie obchodzi opinia innych? Dla jednych smiesznie, dla innych normalnie, olej to!

Gość Piotr Nowak
A ile waży i mierzy Twój chłopak?

Gość młodabrunetka123
No właśnie ile waży i mierzy? Ja bym to olała...to tobie ma być dobrze a nie innym... a śmiesznie to wyglądają wytapetowane lalunie z nakoksowanymi pudzianami chodzący za rączke i lansujący się....

Gość gffgfgdgfdgfgddfg
wzrost 187, wagi nie znam, ale jest szczupły

Gość mały odkrywca
"miłość nie zna ograniczeń wagowych" no, i tego powinnaś się trzymać. Zadaj sobie pytanie czy negatywne zdanie obcych ludzi na Wasz temat ma wpływ na Waszą miłość. Jeśli nie to olej innych, jeśli tak to drąż dalej- dlaczego ktoś obcy ma mieć wpływ na Wasze uczucie? Ja jestem z facetem który dla obcych jest starym sekciarzem. Myślisz że mnie to rusza?:D

Gość Piotr Nowak
Ja nie widzę nic śmiesznego (oczyma wyobraźni).

Gość młodabrunetka123
Ja bym sobie dała spokój - ludzie muszą o czymś gadać:)

Gość paolaaa
Ja to z moim ex wyglądałam dopiero traqgicznie0 ja 153 cm, waga mi się wahała od 50 do 60 kg, on miał 182 c, i wazył ok65 kg

Gość gffgfgdgfdgfgddfg
tak w sumie z ciekawości pytam, złośliwości mnie nie obchodzą

Gość krakkkus
wyglądacie jak gruba z chudym śmiesznie, to fakt, ale co z tego? jak zechcesz to schudniesz

Gość Piotr Nowak
Paolaaa w tym przypadku też nie widze nic śmiesznego ani tragizmu tym bardziej.

Gość jklop
"Nie jestem jakaś strasznie gruba. Ważę 77kg przy 167 wzrostu" przynajmniej masz poczucie humoru

Gość gffgfgdgfdgfgddfg
wszystko zalezy jak tkanka tłuszczowa rozkłada się

Gość Aniulek23456789iiio
77kg przy 167 to jest duzo. Ja mam 168 i waze 59 a jestem pulchniutka :)

Gość gffgfgdgfdgfgddfg
ja mam duży biust, płaściutki brzuch, ładną talię i szerokie biodra-dlatego to w miarę jeszcze wygląda

Gość gbrfghr
a co to kogo obchodzi, smiesznie czy tez nie. wazne ze sie kochacie i wam to nie rpzeszkadza. TO NIE WYGLADA SMIESZNIE tylko slodko:)

Gość Aniulek23456789iiio
Kobieto Ty chyba nie wiesz co mowisz :) Nie oszukuj sie sama :) JA MAM 168cm wzrostu i waze 59kg i jestem pulchniutka!!! A ty masz 167cm wzrostu i 77kg!!! JAK TY MASZ PLASKI BRZUCH TO JA JESTEM SWIETA!!! NO CHYBA ZE MASZ WIELKA DUPE I UDA. Nie klam ze jestes suoer, bo jestes po prostu gruba i masz nadwage zlotko. Lepiej sie zacznij odchudzac.

Gość gffgfgdgfdgfgddfg
mam nadwagę, jestem gruba, ale nie jakoś koszmarnie, po prostu ładnie rozłozyła mi się tkanka i tyle a odchudzac sie nie mam zamiaru

Gość Piotr Nowak
No ale... śmiesznie wyglądałoby to gdyby chłopak mierzył ze 160 i ważył "pół metra" (50 kg). :P

Gość taki jeden 34 latek
Nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba. Skoro akutorka pytania odpowiada chudemu facetowi, to wszystko OK. Ja również nic śmiesznego nie widzę w wyglądzie takiej pary i- podobbue jak Piotr Nowak- uważam, że zabawnie wyglądałaby para w podanym przez niego zestawieniu :)

Gość Nitka1999998888999992222
Eee tam smiesznie czy nie :) Kogo to obchodzi :) Ja znam pare gdzie on jest chudszy i nizszy od swojej zony :) Ja mam 169 cm a moj facet 173 cm wzrostu :) Ja waze 59 kg a on 55 :) Chudzielec z niego troche ale przystojny :) Mi to nie przeszkadza, jemu tez nie bo to on uwaza ze jest za chudy a nie ja za gruba :) Wazne ze jestes od niego nizsza wiec tego tak nie widac :))