Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkująca.

Dieta MŻ od zaraz!

Polecane posty

Gość paratatataya
a ja na chlebowej z masłem :P)

Gość paratatataya
bo nie lubie miesa , jestem wege

Gość Początkująca.
skowroneczekgb -> Szczerze , to nie słyszałam o tej diecie i z chęcia o niej poczytam . :) Ogólnie do tej pory nie interesowałam się dietami a powinnam i to juz sporo kg temu...

początkująca,bardzo dobra dietka. Polecam. Jesz do woli, nie jestes głodna. Organizm oczyszcza się z toksyn itd. Poczytaj,warto.

Gość paratatataya
to dla mnien ta dieta bo jestem wege . mozna prosic linka?

Gość paratatataya
bo sa rozne wersje diet

Gość paratatataya
a ile trwa? tzn jak dlugo mozna ja stosowac?

Gość paratatataya
dziekuje ja chetnie poczytam zaraz :)

hej i jak tam dajeccie rade ? ja tez w Anglii siedze juz 4,5 roku i przyznam jest drogo a tyje sie strasznie ehh ja dzis zjadlam 3 wasy bez masla z krakowska parzona z piersi kurczaka i pomidor ogorek potem jogurt 0% mandarynki na obiad 2 lyzeczki miesa z kurczaka plus ogorek pomidor i korniszon na kolacje nie wiem co bo tak mi glowa peka ze porostu szok A tak odbije z tematu maktos z was moze implant podskórny ?

Gość dziwny ten topik
:)

Gość yyrex
jaka cisza i temat sie urwal , hmm

Gość jkzdhgka
a co to ten imlpant podskórny?

Gość yyrex
chyba taki anty

Gość Marlena Lewandowska
Miesiąc temu skorzystałam z portalu, który ktoś podał na forum: http://sukcesosobisty.pl/ i powiem Wam, że całe zarządzanie portalem jest świetne. Znajduje się tam masa cennych wykładów + bardzo dużo artykułów o odchudzaniu, zdrowym trybie życia dodatkowo bardzo dużo zdrowych przepisów jakie można wykorzystać w swojej diecie. Dodatkowo na jednym z wykładów wspomniane zostało o naturalnych suplementach firmy Kyani, które pomagają w zrzuceniu zbędnych kilogramów kupiłam je i zostałam prowadzona przez cały ten czas przez trenerke zdrowego odżywiania mam za sobą już 9 kilogramów zostało jeszcze około 13. Każdemu z Was mogę polecić ten portal jeżeli szukacie praktycznej wiedzy na temat walki ze zbędnymi kilogramami i chcecie się ich pozbyć raz, a dobrze bez uszczerbku na zdrowiu.

Gość Początkująca.
Ja dzisiaj zjadłam jak juz pisałam wczesniej : musli z mlekiem, kotlet mielony + sałatka jabłko. i do tego 2 kawy . i na dzisiaj mi starczy tego jedzenia..

Gość fghgfhhgfhgf
Zadna dieta cudow nie da BEZ RUCHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak bedziecie siedziec na dupie i nic nie robic to myslicice ze schudniecie?? a tluszcz pewnie zniknie ? sama dieta da wammoze mniej pare kilo I NA TYM SIE ZATRZYMA! dalej bedziecie tyle wazyc i grubo wygladac( bez urazy). zacznijcie sie ruszac z ta dieta o mowie wam bedziecie szczesliwe kiedy po miesaicu bedzicie miec brzuchy mniejszcze,bedzie sila i checi do zycia.

Gość germanistka86
Nie krzycz tak, nikt nie powiedział, że się nie ruszamy:P

Gość cdfcfdf
tez jest na MZ od tygodnia i pol i ubylo mi 2 kg:) takze sobie chwale tylko do Ulci i bez obrazy prosze:) owoce i warzywa sa na prawde bardzo tanie w UK, w kazdym miescie jest market z warzywami o wocami,trzeba sie tylko zorientowac gdzie, a tam wszystko za funta, ale nawet durna Asda, dziewczyny, nie przesadzajmy, niektore rzeczy sa tansze niz w Polsce..zeby nie bylo cie stac na siatke pomaranczy za 1,20 f?? banany 1f, 6 pomidorow 1f, ogorek 90p, piers z kurczaka 800gram 7 f, jogurt naturalny duzy 40p, jedzenie w UK nie jest drogie, zlitujcie sie..nie zarabiamy ''po polsku..'' w porownaniu do zarobkow to tu jest taniocha, tygodniowo, razem z pampersami i dziecka jedzeniem wydaje 130f, w Polsce za 130 zl to bym miala pusty koszyk

Gość fdasdfghkjhgf
germanistka prosze bardzo..opowiedz nam o swoich wysilkach i ruchu. bo chybas nie mowisz o spacerku do sklepu :D z tego co czytam zadna z was nawet raz nie wspomniala o ruchu...tylko o zarciu piszecie!! jak to dla was bylo najwazniejsze..a chcecie tak schudnac.

Gość germanistka86
Spaceruję (a raczej maszeruję) codziennie po 2,5 godziny z moim pieskiem. Uważam, że to wcale nie jest mało:P

Gość germanistka86
a piszemy o jedzeniu, bo chcemy zmienić sposób odżywiania. Jeśli tu jesteś, żeby się wyżyć to daruj sobie dziewczyno.

Gość Początkująca.
Ja jak pisałam wcześniej jako ruch zaliczam jak narazie codzienne obowiązki przy dziecku i w domu. Ćwiczeń narazie stosować nie mogę ( a może i mogę - choć niewiem jakie) gdyż jestem świeżo po cesarskim cięciu..

Gość fdasdfghkjhgf
germanistka nie przyszlam sie tu wyzyc!! sama sie odchudzam. ale zapierdzielam ciezko..i mam efekty. spacer ci nic nie da ,a napewno juz od tego nie schudniesz! cale zycie sie spaceruje jak by nie patrzyl :D myslalam ze piszecie tez o tym jak bardzo chcecie schudnac..tylko co w tym kierunku robisz? nie odbieraj mnie zle. Od samej diety nie schudniesz. Poczatkujaca ,jesli karmisz piersia bedzie ci latwije,bo dzidzia wyciagnie z ciebie duzo. nie wiem ile trzeba cxzasu po cesarce zebyt zaczac cwiczyc..ale uwazaj ,bo jak sie zasiedzisz to bedzie puzniej coraz gorzej .wiem sama po sobie.

Gość germanistka86
Bzdury opowiadasz i tyle. Spacer (marsz, jak już wspomniałam) to ruch. Jakoś przy swojej diecie i tym właśnie ruchu schudłam kiedyś 30 kg, wiec chyba wiem, co dla mnie dobre. Ja chce utrzymać efekty na bardzo długo, a nie tylko na jakiś czas.... A tak odbiegając od tematu to puźniej pisze się później. W niektórych sferach tez powinno się " ciężko zapierdzielać";)