Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaniewiem?

o co moze mu chodzic ?

Polecane posty

Gość samaniewiem?

co sadzic? od ponad 2 lat mam tajemniczego "chyba" adoratora, chyba bo przyglada mi sie za kazdym razem gdy sie widzimi na poczatku nie zwrucilam na to uwagi od ok 2 lat zauwazylam, ze przyglada mi sie, ale to nie tak jak "zboczence":) za kazdym razem patrzy mi prosto w oczy czy jest sam, czy ze swoja kobieta ja tez mam faceta i 2 dzieci on to raczej wie bo widzi, a czesto sie widzimy np w sklepie na ulicy itp tak mnie to zaciekawilo kim on jest ze znalazlam pare info o nim co sadzicie o tym?

Gość Leave her tonight
Ma kobiete? To nie dopowiadaj sobie historii że on w tobie jest wielce zakochany i tylko czeka aż księżniczka padnie w jego ramiona :o Wielu facetów lubi obserwować i patrzeć się bp np.kobieta mu się podoba ale to nie znaczy że czegoś chce

Gość łeeejllaaaa
" tak mnie to zaciekawilo kim on jest " eee ładny chłopak i nic wiecej dlatego szukasz , naoblecha i menelanie zwróciłabys uwagi ładny seksowny i sie patrzy wiec odrazu sie napalila

Gość łeeejllaaaa
dodatkowo pewnie patrzysz na niego jak na jakiegos dziwolaga wiec ten patrzy sie na ciebie

Gość to proste wyjaśnienie
o to samo o co wszystkim facetom bzyknąłby cię gdybyś wykazała trochę inicjatywy

Gość łeeejllaaaa
znam chłopaka który ma tak zajebiste obrzydzenie do kobiet ze jak jakas sie patrzy to sie zaczyna denerwowac i jest o krok od tego aby zostac eunuchem kobiety wogole prztestały go podniecac

Gość samaniewiem?
ja nic sobie nie wyobrazam z ciekawosci sprawdzilam, a mieszkam w malej miejscowosci wszyscy sie znaja z widzenia, a to dziwne tyle czasu patrzec sie ? obserwowac ? mam faceta mam dzieci inni mnie nie iteresuja nie raz jakis tam kuknie ja tez czasem sobie kukne na faceta jakiegos, ale to juz jest takie przesadne troche moj facet nawet zauwazyl gosc jest na poziomie ma kase ma firme ja z tych zwyklych tymbardziej to mnie dziwi podam przyklad jestem z rodzina na parkingu przy sklepie idzie on z kobieta swoj patrzy sie ja tylko zerklam i ide dalej do sklepu on szedl do samochodu wchodze, a on nadal sie patrzy za mna ????????

Gość samaniewiem?
ze co? stoi ze swoja w kolejce w sklepie ja z rodzina czuje, ze sie patrzy odwracam sie nie patrze na niego tylko w dal widze kontem oka ze patrzy sie nie zwraca uwagi na to ze ta jego moze cos zauwazyc mijam sie patrzy sie w oczy, az mi glupi dziwnie to jest, za kazdym razem gdy jest w poblizu i za kazdym razem on sie gapi ja tylko zerkam jak czuje ze sie gapi to czuc ze ktos sie na ciebie patrzy gdy jestes odwrucona tylem do tej osoby czy nawet z daleka az sie zamotalam

Gość łeeejllaaaa
" stoi ze swoja w kolejce w sklepie ja z rodzina czuje, ze sie patrzy odwracam sie nie patrze na niego tylko w dal widze kontem oka ze patrzy sie nie zwraca uwagi na to ze ta jego moze cos zauwazyc mijam sie patrzy sie w oczy, az mi glupi dziwnie to jest, za kazdym razem gdy jest w poblizu i za kazdym razem on sie gapi ja tylko zerkam jak czuje ze sie gapi"\ koles sie gapi bo ty sie gapisz i dziwcznie zachowujesz rodem jakj akoas wariatka z psychiatrkowa

Gość do mezczyzn:)
tak ja warjatka ach ciezko napisac to ja na niego nie patrz pierwsza nie gapie sie tylko jak czuje ze gosc sie juz dluzszy czas gapi to zerkne tak zeby dac do zrozumienia zeby przestal no nie wiem jak to napisac a on dalej koniec temtu teraz wogole zerkac nie bede moze przestanie