Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Busiaxx

testy wykrywające ciążę

Polecane posty

Gość Busiaxx

Witajcie dziewczyny. Mam problem tego typu, że powinnam mieć miesiączkę 22kwietnia, nie mam regularnych cyklów wahają się w granicach paru dni. Czułam zbliżający się okres, wiercenie w brzuchu itd. Objawy ''przed okresowe'' minęły a @ brak. Dwa testy negatywne. Co robić? miałam sporo stresów, schudłam, to może mieć na to wpływ?

Gość sdfre
Prawdopodobnie miało wpływ i przesunięcie miesiączki nie ma związku z ciążą. Możesz sobie zrobić Betę HCG to będziesz pewna na 100%.

Gość FalllOutGirllll
Nie nakręcaj się, bo tylko blokujesz przyjście miesiączki. Stres, spadek wagi oczywiście, że mają wpływ na długość cyklu. I tak na marginesie jesteś kolejną osobą, która czeka...

Gość Busiaxx
Fall, musimy trzymac sie razem hihi :))

Gość FalllOutGirllll
Busiaxx Do mnie "ciotka" już przyszła:) Napij się wina (jak nie możesz, to ja wypiję za to;p), zapomnij na chwilę o tym i zobaczysz, że w końcu się doczekasz:)

Gość Busiaxx
ale martwi mnie to, że objawy przed okresowe mineły..mam tylko okropną cere( jak zawsze przed @) może zatrzymało mi się to w cholere? :(

Gość Busiaxx
jest ktos?

Gość FalllOutGirllll
Busiaxx Ja jestem:) Może problemy hormonalne masz? Najprostszą drogą do wyjaśnienia tego co Cię martwi byłaby wizyta u ginekologa, ale możesz to jeszcze trochę odwlec w czasie i w końcu nie doszukiwać się czegoś czego nie ma, a okres się pojawi... Odpuść trochę, bo Cię stres zżera. Głowa do góry!

Gość Busiaxx
być może właśnie to są problemy typu hormonalnego..