Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enline

jestem samotna

Polecane posty

Gość enline

Hej, jestem strasznie samotna, i wiem ze jest to tylko moja wina. Jest mi z tym strasznie, nie potrafie sie pogodzic z własmymi bledami. Mam tak ze zaprzyjazniem sie z kims, a pozniej jesli wyjeżdzam odcinam sie od ludzi, urywam kontakty, wiem ze to bez sensu ale dopiero teraz to do mnie doszło jaka głupote popełniałam, a nie mam zielonego pojecia jak to naprawic. Boje sie wakacji, mam coraz wieksza depresje, prawie co dzien płacze, a jak o tym pomysle ze odechciewa mi sie wszystkiego. wiem ze temat głupi, ale musiałam to napisac i gdzies sie wygadac, bo naprawde nie mam komu.

Ale dlaczego odcinasz się od ludzi, bo nie rozumiem? Masz jakiś powód, czy robisz to tak po prostu?

Gość Łukaszzzzzzzzzzzzzzzzzz
wygadac zawsze mozna i mozna nadrobic strate napisz jesli chcesz pogadac flashgordon@poczta.onet.pl

Gość Facet odcinający się
Też tak się odcinam :) Skąd jesteś? Może razem odetniemy się od reszty ;)

Gość enline
własciwie to nie wiem, zaczyna mnie zajmowac nowe życie, nowe sprawy, zadko wracam do domu ( tam skad pochodze), w duzej mierze tez przez byłego chłopaka, ale wiem ze nie powinno sie zwalac winny na innych, bo gdybym miała rozum to bym do takiej sytuacji nie dopusciła, jestem bardzo towarzyska uwielbiam przebywac wsród znajomych choc na poczatku jestem bardzo niesmiała wiem ze znajomosci mozna nadrobic ale to juz nie jest przyjazn, zreszta nie wszystkie, przynajmniej w moim przypadku da sie nadrobic, zreszta moja studia tez nie pozostawiaja mi duzo czasu na cokolwiek :/ a jak to jest u was ?

Gość enline
nawet sie nie spodziewałam ze ktos odpowie na moj post :)

Gość Facet odcinający się
a ile masz lat i skad jestes ?

Gość enline
prawie 14 jestem z Siemiatycz

Gość wdeszczu
mam tak samo . Tylko że ja mam lat 18.

Gość enline
kurcze, mogło by tu byc tak ze posty pisza tylko zalogowani uzytkownicy:/ nie mam 14 lat, ja rozumiem ze to wszystcy sa anonomowi ale powinno sie szanowac uzytkowników, trudno, jedna osoba tego nie potrafiła,