Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sibierski 1988

Ona zerwała przez kuriozalną sytuację.

Polecane posty

Gość Sibierski 1988

Cześ. Sytuacja która opiszę jest tak głupia że aż śmieszna. Jadąc dziś autem spotkałem na przystanku koleżankę jeszcze z czasów gimnazjalnych (teraz mam 24 lata). Zatrzymałem się, spytałem gdzie jedzie, okazało się że w tym samym kierunku co ja, to mówię żeby wsiadała. Ok podwiozłem ją a za pół godziny dostaję smsa od dziewczyny z którą się już rok spotykam: "a co ty za dziwki po mieście wozisz? to koniec". I chuj, to by było na tyle. To miało miejsce dziś, nie będę do niej wydzwaniał i się z niczego tłumaczył bo nic nie zrobiłem, poza tym winny się tłumaczy. Nie będę się poniżał. Piszę to by ukazać głupotę nie których kobiet. (Pozdrowienia dla tych normalnych)

Gość no może troszkę nerwowa
jest :classic_cool:

Gość Sibierski 1988
chyba ze ona skads podlapala , ze koloezanka na szynko w samochodzie mi loda opedzlowala?

Gość noktowizorki
o fuck pani jest chyba zbyt zazdrosna :D

Gość Sibierski 1988
To niżej to podszyw, ale jak tak stawia sprawę to chuj z nią. Znajdę se normalną.

Gość Sibierski 1988
bylismy ze soba troche czasu a ona mi nawet piersi jeszcze nie pokazala a jaka zazdrosna uzurpatorka

Gość gosc xxx
a nie mozesz jej tego poprostu wytlumaczyc zamiast strzelac fochy? wybacz ale z boku moglo to wygladac co najmniej dwuznacznie.

Gość Sibierski 1988
Mam to gdzies, nie bede sie z niczego tlumaczyl. Jak ona mi nie ufa to niech sie chrzani.

Gość prawnik_binokle
Winny się tłumaczy... To jak ktoś jest niewinny a chce się obronić to ma się nie tłumaczyć? to ja strace prace! Bo nie chce samych zbirów i złoczyńców bronić. Bo wg tej logiki, niewinny przyjmie kare z dumą i godnością.

prwniku co ty pierdolisz:D twoja praca to twoja praca...obowiązuje domniemanie niewinnosci i adwokat, obron, prawo do obrony nalezy sie kazdemu z zasady nawet jesli 14353453345 kamer zarejestrowalo jak obrabia bank... tu sytucja jest taka ze laska dostala info ze jej facet wiezie inna po miescie i juz chuj z gory zaozyla jego winę... dobrze ze sie nie tlumaczysz.

Gość kuzwa,nie broncie jejm
Czyli jestes z laska rok i w ogole Ci na niej nie zalezy???? Bo wtedy inaczej bys pisal...

'poza tym winny się tłumaczy.' a wedlug mnie male wyjasnienia sie naleza :classic_cool: jednozdaniowe, ale utwierdz swoja kobiete w swoim przekonianiu 🖐️ nic nie tracisz 🖐️ oprocz kilka piorek z dumie wystawionego ogona :D 🖐️