Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskadziewucha

co sądzicie o moim tyłku

Polecane posty

Gość wybieram opcje
zmien faceta>:D

Gość grantek
Za duża nie, tylko trochę bez kształtu - możesz ją ćwiczeniami ujędrnić ;)

Gość Suuuper
Tyłek :). Z punktu widzenia faceta. Twj do zmiany albo do okulisty

Gość ciekawskadziewucha
dzięki , on mi mówi że mam tłusty tyłek, nie mogę przy nim eść słodyczy,,, popadłam w kompleksy i już jestem na diecie,ale już sama niewiem, czy on głupi czy ja za gruba

Gość kllp
On głupi. Dupcia pierwsza klasa.

Gość ciekawskadziewucha
gratek chętnie wypróbuję wszystkie ćwiczenia, może coś polececasz?

Gość cv2
tylko zadnych kompleksów. OK? Tyłek ok. 🌼

Gość ciekawskadziewucha
dzięki D Rzucam dietę , i faceta jak jeszcze raz mi wspomni że mam za gruby tyłek , niech sobie poszuka naturalnie kościsctego, ja się katowac nie będę

Gość ty jesteś głupia11111111111
że dajesz się tak facetowi i tańczysz jak on tobie zagra. Szanuj sie dziewczyno. Zamierzasz wszystko robić co on powie? nie masz swojego zdania? Obejrzyj dokładnie jego tyłek i inne części ciała i zdecyduj czy są idealne no i daj mu zadanie poprawienia mankamentów. Wiesz co on zrobi - zwieje od takiej czym prędzej. A ty się dajesz wkręcać

Gość cv2
W koncu po ludzku gada. :classic_cool: :D

Gość cv2
Ot i słusznie prawi ona powyzej. Mówie jako facet, ale przede wszystkim jako wolnosciowiec. ;) Zadnego jawnego czy utajonego terroryzmu. A tyłeczek 1 klasa. Ale dowodów składał moze nie będę, nie ten portal. :D :classic_cool:

Gość ciekawskadziewucha
nie jestem głupia, nie pokazałm mu że mnie uraził udaję pewną siebię , chociaż pewnosć straciłam

Gość marysieńka druga
Znajdź sobie takiego, który oszalaje na punkcie tego tyłeczka. Wtedy wszystkie Twoje problemy zniknął, a Ty zyskasz zadowolenie i kupę rozkoszy ;-)

dziewczyno, śmieszne są twoje słowa. Nie pokazujesz mu, że cię uraził, ale strasznie się widać tym przejmujesz. Taka głupia sprawa obniża twoją pewnosć siebie? To jak ty będziesz kroczyc przez życie jak masz takie słabe ego! Pokochaj swoje ciało jakim jest i szukaj tylko takich, co je akceptują, a nie naprawiają

Gość ciekawskadziewucha
zależy mi na nim w tym problem :( Ale nie chcę robić z siebie gotowe do wszystkiego poddanej

tobie zależy znacznie bardziej niż jemy - juz jesteś na pozycji przegranej. Chcesz miec problemy to brnij w to nadal. Kiedyś i tak pójdziesz po rozum do głowy, ale psychikę juz będziesz miała zorana na długo

Gość cv2
więc mu to wyłuszcz. Tyłek jest ok, i albo go zaakceptuje, albo... nie zamierzasz sobie robic na psychę z takiego powodu. Wiem, łatwo sie mówi, ale tylko tak mozna zbudowac pewnosc siebie - nie bedąc niczyja zabawką i umiejąc powiedziec czasem "NIE".

Gość ciekawskadziewucha
ok, tak czy inaczej dzięki za odpowiedzi, jestem chyba przegrana bo mój facet to świnia a ja chyba nie dam rady go zostawić , ale niech spada odchudzać się nie będę :)

Gość obsesja 26
jako kobieta - a podobno jestesmy bardziej krytyczne - stwierdzam, ze tyłek pierwsza klasa przyznaj - chcialas sie pochwalic ? ;) w kazdym razie, jesli masz jakiekolwiek kompleksy, nie masz powodu, a jesli chcialas sie pochwalic, to masz racje, bo jest czym się chwalic

Gość cv2
nie miałabyś z czego nawet za bardzo. :D Na dowód mozesz pokazac mu ten topik i recenzje i niech przemysli niektóre sprawy :classic_cool: :D:D

Gość cv2
obsesja - chyba trafny nick, juz jakies teorie spiskowe widzę. :D hoc kto Was tam wie... :D ale ja tylko prosty facet, wiesz, młotek, piła... w porywach obcęgi. Maszyny proste(poza komputerami:P). :classic_cool:

Gość obsesja 26
bo nie wierzę, żeby normalnemu facetowi taki tylek mógł się nie spodobac :) rozumiem jakby nie było wcięcia w talii, obwisłe posladki, cokolwiek, ale tutaj nie ma sie do czego przyczepic może ten jej facet jest homo i wolałby szerokie bary zamiast bioder ;)

Gość marysieńka druga
to mi wygląda na faceta zadufanego w sobie, co to jest najpiękniejszy i wszystkie laski na niego lecą. A dziewczyna ma być ideałem niedoścignionym i starać sie ze wszystkich sił aby mu się przypodobać. Od takich to ja bym uciekła

Gość ciekawskadziewucha
za późno... mamy dziecko a kiedyś byłam drobniejsza :(

Gość ciekawskadziewucha
ale ciesze się że tak sądzicie , dzięki bynajmniej nie będę się przejmowała jego gadaniem ( nie aż tak )

Gość cv2
tak czy owak, daj spokój, ok? Daj spokój. Wciecie jest, niepodwazalnie. Osobiscie wole nawet conieco wieksze pupy, wiec Twój IMO jest na dolnej granicy akceptowalnosci. :P :classic_cool: :D 🌼 :D

Gość marysieńka druga
wpisz w google hasło duże pupy i zobaczysz dopiero co to jest duża pupa :-D

Gość cv2
mówię "CONIECO wieksze" :D

Gość marysieńka druga
cv - to o tych dużych pupach nie było do ciebie. Bo ja tutaj dużej pupy nie widziałam, a autorka topiku nad tym akurat ubolewa