Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrzest ognia 111

NIe uwierzycie, jak mi śmierdzą nowe buty raz ubrane po upale. Sam ocet. Masakra

Polecane posty

Gość chrzest ognia 111

a KOSZTOWAŁY PRAWIE 100 ZŁ. A śmierdzą teraz tak że popłakać sie można, sam ocet i plastik

Gość elag
uwierzymy mam takie samo cudo. cerata w srodku na zewnatrz ładne a noga poci sie jak diabli

Gość oj biedulko
wiem jak wkurza takie coś , chińczykom podziekujmy spróbuj kupic wkładki ze skóry ok 10zł powinno pomóc od spodu.

Gość stu
mam to samo :O

Gość efqewww
a ja wczoraj cały dzień śmigałem w adidasach i nic nie czuć, kosztowały 210 zł :classic_cool:

Gość kazdy od czegoś
ja też noszę buty drogie,więc nie wiem o czym mówicie ;) jak się kupuje plastikowy syf z Daichmanna lub innego marketu to tak moze byc.

Gość fgshynju
Zalezy jakie to buty.. no ale za niecale 100zl to nie kupisz nawet sredniej jakosci sandalow

Gość wąhacz butów
ja też mam takie buty, nawet dwie pary, jedne z ccc za 40zł bawełniane, drugie troche plastikowe, ale uwielbiam ten zapach, wychodze specjalnie nie sypie talku i nie pryskam perfum wracam i zdejmuje buta i wąham

Gość wąhacz butów
mam na myśli ten zapach octu, albo nawet serwatkowy zapach, ale w skarpetach noszonych kilka dni w zimie czy wiosną pachniały serem, taki głupi zapach, już wolę ten ocet :) lubię jak mi śmierdzą stopy