Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna swojego stanu

pytanie do mam o wczesne objawy ciąży

Polecane posty

Dzisiaj mam 15dc. Jak pisałam w 12dc mój pecherzyk miał 24mm-czyli tego dnia powinien pęknąć(chodze na monitoring. Od wczoraj niedobrze mi . Wymiotowac mi sie chce. Jeszcze złapałam ból gardła. Boli mnie brzuch caly czas i jakaś czuje się wzdęta. Nie chce sobie nic wmawiac ale dziewczyny jeśli hipotetycznie doszło do zapłodnienia komóreczki to chyba nie czuła bym się tak od razy tylko za jakiś tydzień dwa....o co tu chodzi. A nie zatrułam się niczym. No i kręgosłup mnie boli. Temperatura dziś rano 36,8. Zwykle mam 36,4-5. Chyba jeśli by doszło do zapłodnienia to objawy jakiekolwiek występują później co?? A nie w 3 dni. Chyba że moje hormony zwariowały. Powiedzcie jak to z wami było?? Test zrobie dopiero za 11 dni. Mam acon ultra czuły to pokaże.

Gość mastes
pierwsze objawy hiv

Gość o8p08p
Wg mnie psyche Ci szaleje, ponieważ bardzo chcesz mieć dziecko. A ból kręgosłupa to nie dopiero w 3 trymestrze jest? :) Jeszcze jest za wcześnie nawet na zapłodnienie (zapłodnienie to nie dzień owulacji, tylko pózniej), za wcześnie nawet na zagnieżdżenie się zarodka. A zatem SPOKOJNIE :) Miałam tak samo. Seks w dniu owulacji, potem niemal wszystkie objawy ciażowe, łącznie z mdłościami, huśtawką nastrojów itp. Doszło nawet do tego, że jak dostałam okres, to wmawiałam sobie, że to plamienie implantacyjne :) Spokojnie, rozumiem Cię, ale wkrecasz sobie :)

Może sie przytrułam...albo cos mi zaszkodziło. Bo samej mi sie to wszystko dziwne wydało.

Gość paczek baczek
pierwsze objawy nie pojawiaja sie dzien po zaplodnieniu.chyba troszke schizujesz.nie nakrecaj sie bo to ci nie pomoze.odczekaj spokojnie do spodziewanej miesiaczki i wtedy testuj.ja rozumiem ze pewnie bardzo chcesz ale takie nakrecanie sie to naprawde nic dobrego.co ma byc to bedzie.trzymam kciuki zeby ci sie udalo

Gość o8p08p
Rozumiem to, bo sama sobie tak wkręcałam, ale faktycznie nic dobrego z tego nie wynika :) Po pierwszej próbie, tak jak pisałam, dostałam niemal wszystkich objawów :) Teraz była druga próba, a ja bez opamiętania robię testy przed terminem @ (Bobo test i Acon) i ciągle tylko schizuje się jedną kreską. Wiem, że łątwo się mówi, bo sama wariuje, ale radzę spokojnie poczekać :)

wiem wiem...poprostu ja nie czytałam nigdy nic o objawach ciąży dlatego nie wiedzialam czy to mozna temu przypisać. Pytałam sie dlatego bo jestem ciekawa czy te co pozachodziły to coś czuły wcześnie:)

Gość o8p08p
Przechodziłam to samo, naprawdę :) Byłam przekonana, że mam objawy ciąży, rozumiem Cię :) I trzymam kciuki żeby sie udało :)