Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiała_

mam 15 lat, czuję się gorsza

Polecane posty

Gość nieśmiała_

Boję się, że nic mi się w życiu nie uda, nie mam zbyt wielu przyjaciół, jestem nieśmiała, wycofana. Chciałbym być inna, ale czuję się od wszystkich gorsza, chciałabym się spełniać, mam wiele marzeń, ale mam wrażenie, że na nic nie zasługuję. Mam krzywe zęby, nie mogę się normalnie uśmiechać, moich rodziców nie stać na aparat, kocham moja mamę, ona się bardzo stara, żeby było nam lepiej, ale ojciec ma to wszystko gdzieś, przez co mama jest bardzo nieszczęśliwa.

Gość nastolaaaaaatkaaa
skad jestes ? dlaczego masz takie kompleksy ? jak chcesz popisac to podaj gadu :)

Gość PinkaXDD
Tak się składa że mam podobną sytuację... Ojciec ma mnie i moje rodzeństwo gdzieś a mama sama sobie nie daje rady z tym wszystkim... Wiem co czujesz... Ja jestem 2 lata młodsza od ciebie i też czasem nie wiem co mam robić...

Gość nastolaaaaaatkaaa
proponuje napisać skąd jesteście :) a nóż sie okaże że ktoś z tego samego miasta itd.

dziewczyny, głowa do góry, grunt to nie dać się. Wiem co piszę, też miałam te naście lat i świat i ludzie i wszystko dokoła mnie przerastało. Te chwile miną tylko myślcie pozytywnie...

Gość nastolaaaaaatkaaa
wielkopolskie, może ktoś tez ?

Gość soft&creamm
tez wlkp :D

Gość ekhem........
też Toruń! :)