Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona starszaaa

Jak ludzie patrzą na związek w którym

Polecane posty

Gość ona starszaaa

to dziewczyna jest starsza od chłopaka??? Ja ostatnio poznałam chłopaka.. Jestem starsza od niego o 3 lata.. Spotykamy sie dosyc często, bo praktycznie co drugi dzien.. Jest między nami jakaś chemia... Tylko, ze ja zaczełam ssie zastanawiac nad tym czy to wszystko ma sens w ogole... W sumie obojętne mi jest to co ludzie będą gadać... Ale jakos tak dziwnie... Czy są tu dziewczyny, które mają młodszych chłopaków?? Jak to u Was było?

Gość ona starszaaa
Nikt się nie wypowie?

Gość ja tez wiem żeeeeeee
a ja znam pary gdzie facet mlodszy o kilka lat... i nikt nic nie mówi..

Gość ona starszaaa
ktoś się jeszcze wypowie??

Gość kasia 91 !!!!
wiek nie ma znaczenia, a 3 lata to praktycznie niezauważalna rożnica i nie ma sie czym przejmować. ja mam faceta 10 lat co prawda starszego i gadaniem sie nie przejmuje bo jest super ! a w jakim wy jesteście wieku ? bo np jeśli on ma 17 a Ty 20 to troche róznica jest, wiesz liceum, studia inne światy ale jesli obydwoje jesteście już po 20 to nie ma się czym przejmowac i powodzenia życzę !

Gość to jet rozniCa w przedzkolu
potem zanika. Moj maz jest 2 lata mlodzy, znam wiele par, gdie facet jest mlodsy 2-4 lat,zaden problem, nawet nikt o tym nie wie

Gość ona starszaaa
mature zdaje.. ale jak na chłopaka w jego wieku ma poukładane w głowie. I nie wiem co mam zrobic.. Czy ciągnąć ta znajomosc, czy dac sobie spokój.

Gość frytuyiiuo
przeciez to dziecko ty dziwo

Gość ona starszaaa
To jak na dziecko ma cos w głowie. Byłam w zwiazku z chłopakiem 2 lata starszym i szczerze powiem ze nie dorasta intelektem itd temu młodszemu do pięt..

dziwo? ludzie to sa chorzy! a utorko jesli Ci sie podoba to idz w to lepiej zalowac jak cos nie wyjdzie niz ze sie wgl nie sprobowalo to nie jest duza roznica;)

Gość ona starszaaa
Dobrze czuje sie w jego towarzystwie, wiem że zawsze moge na nim polegac a to juz chyba duzo.. Nie wiem czemu ktoś mnie tu już obraza, bo raczej nic zlego nie robie..