Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedzie wielki wybuch 7777

piszcie tu wszystko co wiecie o ILUMINATACH

Polecane posty

tylko prawda tylko dla oświeconych

Gość r4vr4v
Co ty(blad zamierzony) dziecko wiesz o iluminatach?Nie bedzie zadnego ''bum'', gwarantuje Ci to

Gość niekonieczny
ja też nic o nich nie wiem, ale jak ktoś może pisać ,że nie będzie bum? WTC wysadzili, to i inne rzeczy są w stanie zrobić dla władzy i mamony :P

Gość dezodorant77
GMO ma zabić ludzi ma na celu zlikwidowania pestek pestki zawierają B 17 niedobór powoduje raka coś jak szkorbut iluminati chcą zamordować 2/3 ludzi 21 czerwca rozwala nam stadion narodowy są kosmitami którzy jeżdżą na talerzach i molestują ładne baby do tego wszyscy mieszkają po drugiej stronie księżyca gdzie malują swastyki i w swoich laboratoriach hodują hybrydy dla lucyfera mądra jestem co :classic_cool:

Gość zbrojny mąż
wszyscy co maja fejsbuka beda poddani praniu mózgów przez illuminatów

Gość niekonieczny
ha ha, żartem a jednak piszesz o nich samą prawdę. Ale prawda jest zbyt szokująca, by w nią uwierzyć, więc ludzie wierzą we wróżki i horoskopy, a że ktoś sobie zawłaszcza świat to już nie chcą wierzyć :P

Gość dezodorant77
a jeszcze wyglądają jak jaszczurki i ich źrenice są kwadratowe wszyscy politycy są spokrewnieni z jaszczurkami lubują się one jeść kocury i króliki a wakacje spędzają przy Jaszczurówce w zakopanym i tam wszyscy się modlą do wielkiej owcy przebranej za sowę ale to lucyfer jest

Gość niekonieczny
Wielkich tajemnic nie trzeba strzec, pozostają tajemnicami dzięki niedowierzaniu opinii publicznej.

Gość dezodorant77
wszyscy ilminaci spotykają się w lożach takich kościołach a gdy robią kupę podcierają się dolarem na którym jest ów modlitewna sowa i piramida cheobsa w której zaprzesięgli swój plan i tam zapisali i ukryli

Gość XXCM
wiem ale nic nie powiem

Gość dezodorant77
a i iluminaci mają kocury z którymi bawią się w sypialni :classic_cool:

Gość dezodorant77
a po "zabawie" odcinają im łby i jedzą im jelita no i 13 kotów w 7 dni muszą zjeść bo inaczej cyrkla im odbiorą z wielkim G mailem

Gość niekonieczny
dezodorant dziwnie sie zachowujesz :P

Gość r4vr4v
az w linkunumer twojego tematu. Wielkiego ''bum'' nie bedzie, pod warunkiem, ze narod polski nie wyjdzie na ulice z protestami,jesli jednak tak sie stanie bedzie''bum'', zeby odciagnac uwage, ot cala prawda:)WIem, co pisze;)

Gość beret z antenką
r4vr4v az w linkunumer twojego tematu. Wielkiego ''bum'' nie bedzie, pod warunkiem, ze narod polski nie wyjdzie na ulice z protestami,jesli jednak tak sie stanie bedzie''bum'', zeby odciagnac uwage, ot cala prawda WIem, co pisze szantaż donalda? :P

wiem co piszę, temat z numerem 666 jestem naznaczona a moj nick to przypadek

Gość dezodorant77
21 czerwca uciekajcie z warszawy bo reklama kokakoli prorokuje

Gość niekonieczny
no napracowałeś się, ja pewnie podobnie bym to ujął. chyba należałoby obawiać się zamachów, by wywołać wojnę z Iranem

Gość niekonieczny
Wiadomo, że od dawna pracują nad odpowiednim pretekstem dla wywołania tej wojny z Iranem. Jasne, to chyba po to miała być ACTA, po zamachu zamykają internet i nie ma przepływu niezależnej informacji

Gość niekonieczny
Amerykanie otwarcie przyznaja sie, że są gotowi na wojnę z Iranem. Po co? Ano, dużo ropy, dużo kontraktów od armii na broń, no i okazja wypróbowania nowych typów broni, jak haarp, jak niewidoczne samoloty z napędem antygrawitacyjnym i parę innych gadżetów wyprodukowanych rzekomo do obrony. No i kluczowa sprawa, władza nad światem. Gotowi są dla władzy świat utopić we krwi :(

Gość dezodorant77
ufoludy nie lubią iranu bo maja fajne kocury a iran nie chce im ich oddać

Gość masakra to jest
w teledyskach serwuja nam mnowstwo iluminckich znakow, oraz niewidosczne z pozoru czaszki itd, oddaja rogatemu czesc podczas koncertow, meczow robiac rogae dlonie i trojkaty z dloni. Wiele ekstow odsluchaych od tylu ma inne zupelnie znaczenie nic normalnie. Sam obama wyglasil przemowienie w ktorym kazal powtarzac tlumowi- yes we can, a od tylu bylo to thank you satan..

Gość Wasz Pan i Pasterz
Należę do Iluminatów i planujemy was wszystkich wykastrować bo za bardzo się mnożycie i matka Ziemia przec to cierpi. Nsza rola jets taka jak rola drapieżników w ekosytemie, wilki zjadają zające i jelenie a jakby tego nie czyniły to roślinożercy by się rozmnozyli nadmiernie i zearli calą roslinność.