zmartwiona88 0 Napisano Maj 3, 2012 Witam, w poniedziałek wróciłam z trzydniowej wycieczki w góry, we wtorek zauważyłam na majtkach krwawe plamki (krwawienie zauważyłam po stosunku z moim chłopakiem). Krwawienie to mam do teraz, tzn. trzy dni. Okres miałam dostać gdzieś koło 14 maja. Nie wiem co się dzieje, czy to łagodny okres (nic mnie nie boli, a zawsze boli mnie brzuch i piersi)? Czy może to coś innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona88 0 Napisano Maj 3, 2012 Halo, jest tu kto:(? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu nie ma jasnowidzów Napisano Maj 3, 2012 ani wrózek:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona88 0 Napisano Maj 3, 2012 ale może ktoś miał to samo i może coś poradzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu nie ma jasnowidzów Napisano Maj 3, 2012 tu nie ma co radzic kazdy organizm jest inny zostaje ci czekac do mnie @ a poza tym podaje sie czy to byly dni plodne czy nie plodne:O bo na ladne oczy nikt ci nie powie a jak masz watpliwosci to do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona88 0 Napisano Maj 3, 2012 chodzi ci o to czy podczas stosunku były dni płodne? otóż nie były Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona88 0 Napisano Maj 3, 2012 A czy jest to możliwe, że jest to okres tylko bardziej skąpy i łagodny z powodu wystąpienia prawie dwa tygodnie wcześniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona88 0 Napisano Maj 7, 2012 krwawienie nadal występuje, to chyba jednak okres jak wy myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarynka21 Napisano Maj 7, 2012 ja mialam cos takiego co ty opisujesz w tamtym miesiacu,,myslalam ,że to krwawienie implantacyjne (zagniezdzenie zarodka), nie wierzylam ,że to okres wystapił 2 tyg wczesniej .Byłam przerazona tym ze to ciąza.Poszłam do ginekologa zrobilam usg i wyjasnil mi ,ze to zaburzenia hormonalne nie ciaza w moim przypadku, zrobilam bete z krwi po tygodniu dla pewnosci i jest ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach