Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spokojnie.. .. ..

kłopot dermatologiczny, prosze o rade

Polecane posty

Gość spokojnie.. .. ..

moja corcia 2 lata ma problem z siku i kupka myslalam ze to zaparcia ale zobaczylam dzis jakas dziwna ranke czy narosl miedzy odbytem a pochwa i jesem zaniepokojona, bardzo ja boli, nie da sie dotknac, poczekam az zasnie aby to zobaczyc, jest po leczeniu antybiotykiem , pewnie to przyczyna ale ja nigdy nie widzialam czegos takiego, prosze o rady jak mam jej pomoc, mam w domu wode utleniona, clotrimazol, alantan, maltan,

Gość lukrowany pączek to ja
co to znaczy problem z siku? ze nie sika? czy co?pisz jak czlowiek bo rece opadaja jak sie czyta takie wypociny głupiej matki, ktora nawet zdania nie potrafi sklecic sensownie...

Gość spokojnie.. .. ..
chyba logiczne ze ma problem aby w ogole zrobic bo widocznie ja np mocno piecze lub boli, krzyczy, prezy sie, placze widze ze a twoim logicznym mysleniem kiepsko, a odpowiedzi nie oczekuje od ciebie, pisze jedna reka bo trzymam dziecko, i nie zycze sobie obrazania, babsztylu bez kultury

Gość klementynka,,,,
czy to wygląda jak mała ranka???? Jeśli tak to polecam clotrimazol. Nam po antybiotyku też się coś podobnego zrobiło. Tylko na efekty musisz poczekać ze dwa dni.

Gość spokojnie.. .. ..
a spierdalajcie wszystkie, gowno wiece a kazda madrzejsza, pieprzone suki

Gość spokojnie.. .. ..
przerażająca głupota podszywaczu, pewnie jakas gowniara z nudow, dziekuje za odpowiedz klamentynka